MOFi už Huawei 30 Pro Lite Atveju P30pro Magnetinių Kortelių Lizdas Flip cover P30LITE Stovėti Būsto Derliaus Silikono PU Odos Knyga

€12.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: huaawei 30 pro atveju, galinį dangtelį, "huawei" lite 30, atveju huawei 30 pro, padengti huawei 30 lite naujas leidimas, mofi, "huawei" p30pro, mate20x, ekranas huawei y7 2018, huaewei 30 pro atveju.

Suderinama Sekti Mobiliuoju Telefonu Modeliai: už "Huawei" už 30 Huawei 30 Pro Huawei 30 Lite Savybės : 1. Sagtis su Magnetu, Arti Geriau. 2. Mobiliojo Telefono Virvelės Dirželį, Galima 3. Antidetonaciniai, Įbrėžimams atsparus, Patvarus. 4. Lengva Įdiegti ir Pašalinti. 5. Nekilnojamojo Telefono Liejimo, Tikslios Išpjovos. 6. Visą Kuriems ir Minkšto Silikono Krašto, Geriau Apsaugoti. 7. Elegantiškas ir Prabangus, Kostiumas Verslo, Kasdienio Gyvenimo naudojimas.Šiltas Patarimai: Mes atsiųsime JUODAS stiklas, kai jūs perkate atveju su stiklo, ir įdėti jį viduje atveju.

APIE MOFi Nuo 2006 m., MOFi buvo viena pirmaujančių išmaniųjų telefonų produktų aksesuarai, provids skiriamųjų linijų moderniausiomis vartotojų technologiją ištobulinti galutinis mišinys forma ir funkcija.Ši parduotuvė priklauso Mofi bendrovė, parduoti visi Mofi originalumas produktus Jntprojektai.lt PRANEŠIMO Prašome atkreipti daug dėmesio į savo pristatymo adresą ir produkto informaciją apie jūsų užsakymą.Pilnas adresas, vardas, pavardė, teisę miestą ir teisę zip kodas yra labai reikalinga sėkmingai pristatymo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.PAKETĄ, Mes bus įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai paketas, ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.SIUNTOS Mes garantuojame išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jei mes negalime išsiųsti laiku, nes ypatingos situacijos, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau ir stebės išsiųsti savo užsakymą greičiau.GRĄŽINIMO/GRĮŽTI, Jei prekę (- es) gausite buvo defektų ar kitų problemų, mūsų atsakomybės,prašome susisiekti su mumis ir siųsti nuotraukas, mes grąžinsime visiškai.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.ATSILIEPIMAI ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių peržiūros.Mes kviečiame jus įkelti gražūs vaizdai produktų atsiliepimus, pasidalinti su draugais visame pasaulyje.Jei esate nepatenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Jntprojektai.lt.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimą.

Funkcija Purvo atsparus, Antidetonaciniai, 360 Visas Apsaugos
Suderinamos Prekės "Huawei"
Medžiagos Paviršių Aukštos Kokybės PU Odos
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda, Mėlyna, Ruda, Raudona
Stilius PU Odos Flip Case for Huawei 30
Produktas PU Odos TPU Apversti Atveju Huawei 30
Dizainas Paprastas
Medžiaga-Viduje aukštos kokybės silikono
Suderinama Xiaomi Modelis 1 Už " Huawei 30
Suderinama Xiaomi Modelis 3 Už "Huawei" 30 Lite
Su magnetu Taip
Tipas Flip Case
Naudojimas Verslas, Kasdienio Gyvenimo Huawei 30
Savybės Magnetinių kortelių lizdą, flip dangtelis
Suderinama Xiaomi Modelis 2 Už "Huawei" 30 Pro
Kortelės Lizdas Viduje
Prekės Pavadinimas mofi

Panašūs produktai