90 Vnt/Dėžutėje Vitamino E Kapsulės Veido Serumas Vietoje Pašalinti Spuogų, Drėkina Mitybos Balinimo Šlakelis Kapsulės Veido Kremas TSLM2

€0.83

-42%

€1.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knagować serumas, stabdžių randų kremu, grynas vitaminas e kremas, kolageno muilas, alavo arbatos dėžutė, blackhead stick, vyras anti-senėjimo serumas, esmė veido, baltos spalvos tamsios dėmės, dermapen serumas.

Aprašymas:

[Produkto Savybės] Šis produktas yra aukštos kokybės ir gryno ingredientų, be dirginimo, kiekvienas esmė yra hermetiškoje ir supakuoti, jokios taršos, po vieną kiekvienai naudoti, siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą, kai naudojate šviežios koncentruotos esmė, puikiai pasirūpinti jūsų oda!Visiškai be priedų ir konservantų.Tuo pačiu metu, nes esmė molekulės yra labai švelni ir visiškai absorbuojamas odos, jis niekada sukelti riebalų daleles.

[Produkto Kategorija] 8 rūšių poveikį suteiks jūsų odai išsamią priežiūros

1. [Pink], Odos Atjauninimas, Drėkina Esmė: Ji yra drėkinamasis faktorius, vitaminas E, lecitinas, kuris gali tapti odos apsauginę plėvelę, saugo odos sudrėkintas, skatinti medžiagų apykaitą, ir išlaikyti odos subtilus ir švelnus.

2. [Geltona] Baltas Mitybos Esmę: sudėtyje Yra alavijo, vitamino E, ragana lazdynas, gali aktyvuoti ląsteles, skatina medžiagų apykaita, šalinti spalva ženklų, ir švelnus odai.

3. [Golden] Qubanmei Balta Esmė: sudėtyje Yra aloe vera, alantoinas, vitaminas E, turi poveikį balinimas arba žaibas tamsoje įstaiga, kontroliuoti ir pašalinti amžiaus dėmių, drugelis dėmės ir povas dėmės.

4. [Green] Anti-acne esmė: Yra unikalus kriaušių naftos royal esmė, baltymų, ženšenio, ginkmedžio lapai, perlų milteliai ir t. t., gali padėti susiaurinti poras, skatina medžiagų apykaitą ir riebiai odai, ir subalansuoti riebalų sekreciją.

5. [Šviesos Abrikosų] raukšlių ir anti-senėjimo esmė: Ji yra vitamino E, kolageno ir elastino, kurie gali veiksmingai padėti sugriežtinti laisvos odos, skatina ląstelių medžiagų apykaitą, saugo odą minkšta ir atidėti senėjimo.

6. [Raudonas] Akių te poveikis priežiūros esmė: sudėtyje yra vitaminų A, E, dygminų aliejus, saulėgrąžų aliejus.Ji gali pašalinti tamsius ratilus, varnų pėdų, ir tirpinti riebalų kaupimosi akis

7. [Orange] Vaisių rūgšties raukšlių regeneracijos esmė: daug citrusinių esmė, vitamino (ABCDF) natūralių veikliųjų ingredientų, galite išvengti odos senėjimo, ankstyvos raukšlės, kad oda lygi ir minkšta, kad oda lygesnė ir skaistesnė anti-senėjimo.Daro oda lygesnė ir skaistesnė.

8. [Blue] Aloe Vera Anti-spot Esmė: sudėtyje Yra vitamino E, kolageno ir elastino, kurie gali padėti sugriežtinti laisvos odos, skatina ląstelių medžiagų apykaitą, saugo odą minkšta ir atidėti senėjimo

Techniniai duomenys:

Aprašymas:

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Sudedamosios dalys ir poveikis:sudėtyje Yra vitamino E, kolageno ir elastino, kurie gali veiksmingai padėti sugriežtinti laisvos odos, skatina ląstelių medžiagų apykaitą, saugo odą subtilus ir atidėti senėjimo.

Naudojimo:nukirto nagų gelio tabletes, taikyti jį į veido, kaklo, kūno ir ryte ir prieš miegą naktį, masažas švelniai 2-3 minutes, tinka bet kokio tipo odai.

Pastaba: Jis turėtų būti naudojamas visą dieną ryte ir vakare pirmą savaitę, ir tik vakare nuo aštuntos dienos. (Pavyzdžiui, grožio salonas, naudoti ultragarso nustatyti, tada imtis 1g ir sumaišykite jį su masažo kremas masažas, ir galiausiai sumaišykite 1g į kaukės milteliai naudoti.Efektas bus geresnis)

Pakuotė:

1*iš Esmės (90pcs)

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.

Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Naudojimas 1 kūno ryte ir prieš miegą naktį
Komponentas .
Funkcija Anti-Aging
Sudedamosios dalys ir poveikis 2 kolageno, skatina ląstelių medžiagų apykaitą, išlaikyti odos subtilus ir atidėti senėjimo.
Prekės Pavadinimas efero
Naudojimas 3 Nupjaukite nagų gelio tabletes, KAKLO, taikyti jį prie veido
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Pažymėjimo Numeris .
Formulės Gelis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris veido serumas
Lytis Unisex
Parama Drop laivyba/Didmeninės
Sudedamosios dalys ir poveikis 1 YRA, VE, elastinas, kurios gali veiksmingai padėti sugriežtinti laisvos odos
Naudojimas 2 Masažas švelniai 2-3 minutes, tinka bet kokio tipo odai,

Panašūs produktai