Baltos Keramikos Durų Rankena Rankenos Spintos Traukti Šiuolaikinės Stalčių Traukti Rankenėlės, Apvalios Rankenėlės Baldų Aparatūros Silver Chrome " 96 128mm

€3.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "chrome" durų rankena "honda jazz", nissan qashqai j10 j11, šešiakampis rankenėlę, "chrome", vonios kambarys nerūdijančio, ratukas kėdė, kėdė nerūdijančio plieno, kėdė plieno, "chrome" durų rankena padengti toyota corolla, nissan qashqai reflektorius.

Muitai 1.Muitų bei tvarkymo mokestis ne paskirties šalies moka pirkėjas. 2.Brazilija Pastabos: Pirma, Turi užpildyti savo CPF su reikiamu formatu:000.000.000-00.Prieš vietoje užsakymą, prašome patikrinti savo adresą, kruopščiai, ar tai daroma.Antra, Brazilija pašto reikalauja papildomų muitų tvarkymo mokestį, kuris yra apie US$3.5 vienoje pakuotėje.Šios išlaidos apmoka pirkėjas. 3.Pietų Amerikos Šalių Pastabos: (Brazilija, Čilė, Argentina ir kt.) Prašome pateikti mums jūsų CPF/CPNJ , Gerinti muitinės greitis paskirties šalyse. 4. Indonezija Pastabos: Mes siūlome, kad suma, kurią kiekvieno užsakymo neturėtų viršyti JAV$75, ar yra rizikos, didelio mokesčio už jus.Funkcijos 1.Visiškai Naujas ir aukštos kokybės. 2.Forma visą varžtą, patogus naudoti. 3.Galite papuošti savo stalčių, spintelių, durų, ir kitų baldų.Puikus pagalbininkas ištraukti stalčių, spintelių ir kitų baldų.Pranešimas 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.Specifikacijos kainos yra už vieną rankeną arba rankena.

Medžiagos: cinko lydinys + keramika

Spalva: Balta + Juoda

3 stilių pasirinkti.

Matavimas:

1. Didesnių Rankena

Ilgis: 5.4" (138 mm)

Tvirtinimo taškai vieta: 5.0" (128 mm)

Kai įdiegta rankena lazdos 1.4" (35 mm)

2. Mažesnių Rankena

Ilgis: 4.1" (105mm)

Tvirtinimo taškai vieta: 3.78" (96 mm)

Kai įdiegta rankena lazdos 1.4" (35 mm)

3. Rankenėlę

Dia: 1.25" (32 mm)

Po įdiegimo mygtuką stick 1.1" (28 mm) Varžtai įtraukti .1" (25mm) ilgio.

Jei jums reikia daugiau laiko, varžtai ,plz susisiekite su mumis .Galėčiau pasiūlyti.Informacija

Stilius Europos
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
Medžiaga Cinko Lydinys, Cinko Lydinio +Keramika
Kilmės KN(Kilmės)
Pikis-eilės Specifikacijos 128mm/96 mm
Spalva Balta+Juoda

Panašūs produktai