DN25 1" BSP Nerūdijančio Plieno 304 Double / Bendrosios Veikiantis Oro Valdomos Sėdynės Kampas Vožtuvas PTFE Sandarinimo

€11.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belimo sklendės pavara, nerūdijančio plieno kampu adata vožtuvai, vožtuvas oro, oz racing, 1 colio check valve, rexroth, vožtuvas dn25, valv sėdynės cutter, bmw saugiklis, šaltnešio vožtuvas.

Specifikacija: Vidutinis aplinka: -10 ° c ~ + 180 ° c Aplinkos temperatūra:-10 ° c ~ + 60 ° c Nominalus slėgis:1.6 Mpa Kontroliuoti dujų: neutralus dujų ir oro Oro slėgis:0.3~0.8 Mpa Dydis:3/4" DN20, BSP Kūno medžiaga: SS304 Sandarinimo medžiaga: PTFE Funkcijos: 1. Su vožtuvo arba išjungtas ekranas. 2. Išorės pneumatinės pilotas, gali padidinti eksploatavimo, techninės priežiūros nemokamai. 3. Savaiminio reguliavimo sandarinimo riebokšlis yra sąlyga, tarp perkrautas uosto ir skaidrių pagerinti sandarinimo veiklos. 4. Kūno kampu sėdynės konstrukcija, gali pasiekti didelio srauto (ypač palyginti su įprasta cut-off valve),Kompaktiškas ir greitas reagavimas.Montavimo ir techninės priežiūros galiojančių saugos taisyklių turi būti laikomasi 1. Vamzdžiai turi būti švarus, be priemaišų. 2. Įrengti, kaip reikalaujama, bet pageidautina, kad pavaros būtų nukreipta į viršų.Atkreipkite dėmesį į srauto kryptį. 3. Dirželio vožtuvą, ATSARGIAI Suderinti vamzdynai ir išimkite pavaros tik tada, kai vartotojas turi specialų prašymą. 4. Prieš atidarydami ar aptarnavimo kampinis vožtuvas, nupjaukite skysčio ir kontrolės oro tiekimui ir sumažinti slėgio vamzdynų sistema.

Galia Pneumatiniai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Temperatūra Media Aukštos Temperatūros
Modelio Numeris Kampas Sėdynės Vožtuvas
Struktūra Angle
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
NC arba NO Normaliai Uždaras
Žiniasklaida vandens
Uosto Dydis 1"
Pavaros Režimas Be Vadovo Ir Instrukcija
Spaudimas Aukšto Slėgio

Panašūs produktai