Įkraunamas Belaidis Muzikos Miega Bluetooth ekrano užsklandą Pastatytas Garsiakalbis Mic Ausinės Mados Plaukų Juostos Joga Veikia Sporto

€8.82

-8%

€9.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vadovas mic, podtime miega ankštys, belaidis garsiakalbis, mike, mic, kačiukas miega ankštys, bluetooth ekrano užsklandą, portabl garsiakalbis, ausinių miego, huwai juosta ausinės dažnių juosta.

Savybės:

Bluetooth ekrano užsklandą galite laikyti savo galva, šilta, leidžia jums klausytis savo muzikos, nereikia nešioti papildomą ausines.

Jus apsaugoti nebūtų trikdoma jūsų netvarka plaukų ir prakaito.Built-in mikrofono, kad jums nebus praleisti bet pašaukimus.

Pagamintas iš Nailono+Medvilnė ir teikia minkštas ir patogus jausmas.

Vienas dydis tinka labiausiai, ir "bluetooth" lankelis yra pilnai plaunamas po pašalinti bluetooth modulis iš nugaros skylė.

Puikiai sugeria visą prakaito per sporto veikla, pavyzdžiui, joga, bėgimas, bėgimas ir kt.

Built-in 200mAh aukštos kokybės baterija, įkrovimo per USB kabelį.

Specifikacijos:

Spalva: Juoda / Tamsiai Pilka / Šviesiai Pilka (Pasirinktinai)

Medžiaga: Akrilo pluošto

"Bluetooth" versija: V3.0 + EDR

Indiactor: Raudona įkrauti, ne už fullly chargered

Perdavimo atstumas: 10 Metrų

Dažnių diapazonas: 20HZ---20KHz

USB: micro USB

Galia: 140mAh ličio įkraunama baterija

Tinka: Tiek vyrai & moterų

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Nepertraukiamo darbo laikas: Iki 3,5 val.

Dydis: 175mm * 60mm * 30mm

Svoris: 67g

Pakuotės:

1 x "Bluetooth" Lankelis

1 x USB Įkrovimo Kabelis

Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas E-pakelis arba POSTNL Registruota pašto laivas metodas.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 15--45 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Jntprojektai.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Darbo HYT TK-310 TC-320

Naudojimas Perjungimo
Išėjimo Įtampa Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Output Type Nėra
Jungtis Desktop

Panašūs produktai