35ED prie Sienos tvirtinamas Dušo Galvutė w/ PP Medvilnės Filtras W/ Dušo Galva Sienos pagrindą Žarna 90° Pasukti Aukšto Slėgio Vonios kambarys

€1.36

-15%

€1.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lenktos dušo žarna, kia ceed ryklys, galvutės dušo, dušo filtras, c5198 tranzistorius, dušo baras nustatyti, geltona dušo žarna, vonios kambarys dušo gaubto, moen skaitmeninis dušo valdytojas, didelis led dušo.

Funkcijos: 1.AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS IR PATVARUS.Ši dušo galva yra pagamintas iš aukštos kokybės ABSmaterial, su meistriškumo kokybės deimantų kristalų danga, kuri daro jį labai anti-rust ir antikorozinės.

2.AUKŠTO EFEKTYVUMO IR VIENU MYGTUKO PASPAUDIMU KONTROLĖS.Išskirtinis vieno mygtuko dizainas taupyti vandenį ir geriau dušo patirties, tiesiog paspauskite mygtuką dušo galva ir sustabdyti vandens srautą savo valią, funkcijų lengva operacija. 300 plonas vandens realizavimo prasiskverbti tolygiai, didelis našumas ir vandens taupymas.Lengva valyti.

3.ŠVARUS VANDUO IR SAUGUS.Built-in PP medvilnės filtras gali puikiai filtravimo sistema, dulkių, dumblo, geležies drožlės, sunkiųjų metalų ir kitų priemaišų.Daug švaresnių ir saugesnių dušo patirtis.

4.KELIS VANDENS REALIZAVIMO BŪDAI.Jis sukurtas su 3 vandens išleidimo režimai, įskaitant impulso režimas, kuris suteikia stiprų produkcijos, gilus valymas; lietaus režimas su nuotekų skiriasi ir visas kūnas gali būti kuriai; mišrus režimas suteikia tankus vandens ir patogus dušo kabina.

5.PAPRASTAS MONTAVIMAS IR PLAČIAI NAUDOJAMAS. 90° pasukti ir vienas pagrindinių vandens stotelė.Lengvas ir lašas, atsparus vandeniui.Srauto reguliavimo ir padidinti vandens taupymas.Detahcable, nuėmus dušo galva, ji taip pat gali būti naudojama kaip vandens purkštuvas.Idealiai tinka bathroonm dušo sistemos ir kt.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Spalva: Balta ( Kaip paveikslėlyje parodyta)

Dušo Galvos Dydis: Apytiksl. 29.3x7.8cm/11.53x3.07in

1 Tipo: Dušo Galvos

Tipo-2: Dušo Galvutė; Sienos Bazės

Tipo 3: Dušo Galvutė; Sienos Pagrindą; Žarna

Tipas-1 Svoris: Apytiksl. 180g

2 Tipo Svoris: Apytiksl. 200g

Tipo 3 Svoris: Apytiksl. 380g

Komplektą Sudaro: 1 Tipo

1 Gabalas Rankinės Dušo

Tipas-2

1 Gabalas Rankinės Dušo

1 Gabalas Sienos Bazės

Tipas-3

1 Gabalas Rankinės Dušo

1 Gabalas Žarna

1 Gabalas Sienos Bazės

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris rankinės dušo
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai