K&F Sąvoka 100mm ND64 ND8 Aikštėje Filtras Ultra Plonas HD 20 Sluoksnis Neutralaus Tankio 6 Sustabdyti Optinio Stiklo MRC Danga atsparus Vandeniui

€43.05

-40%

€71.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bandpass filtras, fono nuotrauką vienaragis, kaklo vamzdis, 37mm cpl filtras, 150mm filtro laikiklis, cokin filtru, dgv oro filtras, k f koncepcija, žiūrėti vandeniui, k6.

K&F Sąvoka 100mm ND64 ND8 Aikštėje Filtras Ultra Plonas HD 20 Sluoksnis Neutralaus Tankio 6 Sustabdyti Optinio Stiklo MRC Danga atsparus Vandeniui

Savybės

• ND64/ND8 aikštėje filtras siūlo 6 f-stop sumažinimo,tik Su 2.3 mm storio,No Color Cast ir yra pagaminti su aukščiausios kokybės Vokietijos Optikos stiklo. • Dvigubo Sriegio,20-sluoksnis multi-atsparios, dangos technologijos gerokai sumažinti objektyvo blyksnius ir šešėlius, o filtras anti-scratch, vandenį atstumiantis, naftos ir dulkėms atsparus tinka sąstingis nuotykių fotografija. • Multi Sluoksnio Dangos su metalo lydinio plėvelės iš abiejų pusių, skaidraus stiklo - šio sluoksnio sudarymo procesas, gamina tiesa neutralų įvaizdį, laisvas nuo infraraudonųjų spindulių užteršimo (plokščia kreivė). • Pašalina pernelyg ryškios & plauti-vaizdus ir leidžia ilgiau pozicijos, kad užfiksuoti grožio, laiko ir judėjimo. • K&F Sąvoka SN50 Neutralaus Tankio 4x4" /100mm*100mm, todėl ją Suderinama su Cokin Z Serijos VEIDRODINIŲ Fotoaparatų Objektyvas.

Funkcija

ND64 /ND8 filtras siūlo 6 f-stop sumažinimas

Nano Danga

Mūsų optikos inžinierių sukūrė naują nano dangos sluoksnio technologija, vadinama nanotec, nuo žemės iki atstumia purvą, vandenį ir kitus elementus duobute, o ne sugeria ir tepamas.Nustatyti mūsų šaltiniu ir pastatytas taip, kad atlaikytų ekstremalius vėjo, sūraus vandens, dulkių ir kitų abrazyvinių sąlygas ir elementai.

Šis filtras yra pagamintas iš

aukštos kokybės optinio stiklo aukštos raiškos ir aiškumo.Ji yra suderinama su 100mm Filtravimo Sistema, kuri yra skirta naudoti su daugeliu objektyvų ir kamerų tipų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Aikštė 100x100mm Optinio Stiklo Neutralaus Tankio Filtras ND64 /ND8 Stiklo Medžiaga: Vokietija Stiklo MRC Danga : 20 Sluoksnių Dydis: 100x100mm Sustabdyti Mažinimas: 6"

HD ND Filtras ND8 ND8
Prekės Pavadinimas K&F KONCEPCIJA
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Medžiaga optinis stiklas
Foto Filtro Efektas Tipas Neutralaus tankio
Tipas Neutralaus Tankio Filtras
Lakas Aprašymas Multi Danga
Vandens Pasipriešinimo Lygis atsparus vandeniui
Nano danga 2 MRC Danga atsparus Vandeniui
Nano danga 1 20 Sluoksnis

Panašūs produktai