100 VNT Xiaomi Virtuvės Dalykėlių Kriaukle Filtras Kiaurasamtis Šiukšlių Filtravimo Vonios kambario Grindų Drenažo Sietai Išvengti Užsikimšimo Kanalizaciją

€4.19

-50%

€8.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: zte dalykėlių, viega dušo nutekėjimo, plytelių dalykėlių, mini virtuvė, mini namuose, dušo nutekėjimo bžūp, kietas įtaisą, dušo nutekėjimo "pasidaryk pats", dušo nutekėjimo apdaila, kūno dalykėlių.

Pardavimo taškas

-Neleisti kanalizacijos užsikimšimo sukelia arbatos, daržovių, lapų, maisto likučiai ir pan.jūsų kasdieniniame gyvenime -Tankiai austas metodas yra bauda akių išvengti baudos likučiai pabėgti. -Elastinga privalomas uosto, tinka visų dydžių kanalizaciją ir nėra slydimo išjungti lengvai. -Lengva naudoti, tiesiog pakelkite filtras ekrano ir mesti jį į šiukšlių dėžę, po naudojimo. -Didelės talpos, stiprus guolių pajėgumus, gali turėti daugiau šiukšlių. -Pakuotėje popieriaus gavyba dizainas gali būti naudojamas bet kuriuo metu. -Taikomas visų rūšių kriauklės, gali būti naudojamas indų plautuvės, kriauklės, vonios, kanalizacijos, grindų drenažo ir kt. -Vengti atliekų susidarymo, prašome pakeisti, atsižvelgiant į faktinę situaciją atliekų kaupimo filtras ekraną.

Pagrindiniai parametrai

Produkto modelis: HC100101 Produkto specifikacijos: 90 * 90mm Gaminio medžiaga: Poliesteris + spandex Produkto kiekis: 100 vnt. / Dėžė Gaminio spalva: balta

Kokybės informacija

-Švelniavilnių akių, filtras likučių. -Privalomas burną yra stora ir ne lengvai skaidrę. -Paruoštas naudoti, lengva pakeisti.

Operacija veiksmus

1. Išimkite filtrą į vandens talpą ir padengti viršutinio krašto filtras su elastinga sagtis. 2. Filtras su filtru ekranas įdiegtas turi būti įdėti atgal į vandens talpą įprastam naudojimui. 3. Kai ekrano filtras turi būti pakeistas, liftas kišenėje ir maišelį, kūno ir mesti juos į šiukšlių dėžė.

Apie Pirkimą

Ar jūs turite kokių nors abejonių apie šiuos klausimus?Gal jūs galite susisiekti su manimi tiesiogiai per Jntprojektai.lt.

Originali Produkto

Visos prekės yra pagamintos reguliariai gamyklas ir prekių kokybę, gali būti ramūs.

Greitas Pristatymas

Pasirinkite aukštos kokybės transporto kompanija sutrumpinti transportavimo laiką.

Kokybės Paslaugos

Mes stengiamės išspręsti visas problemas, su kuriomis galite susidurti su prieš pateikdamas užsakymą ir, gavus prekes.

Sekite mus

Kaip mūsų pasekėjų, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų dėl kai kurių produktų.

Apskaičiuota, tranzito laikas

*Nėra jokių laivybos stebėjimo informaciją užsakymus pagal $5, bet paketas pristatomas paprastai.

Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma virtuvės kriauklė, kriaukle, vonios kriaukle
Metalo Tipas Poliesteris + Spandex
Tipas Colanders & Sugeriančio
Modelio Numeris Drenažo bako filtras ekranas
Produkto kiekis 100 Vnt. / Dėžė

Panašūs produktai