MDI2 Kelis Diagnostikos Sąsaja MDI 2 su Wifi Kortelę GM MDI-II Diagnostikos Įrankis, Programinė įranga, HDD

€19.70

-10%

€21.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: go kart, alldata remontas, delphi keygen, gm mdi sąsają, autocad programinės įrangos, medusa, gm mdi, go kart varantys, mdi skaitytuvas, auto duomenys, programinė įranga.

MDI2 Kelis Diagnostikos Sąsaja su Wifi Kortelės

Aprašymas:

Kelis Diagnostikos Sąsaja 2 (MDI2) yra naudojamas profesionalių specialistų pagalba diagnostika ir remontas automobilių elektros ir elektronikos sistemų.Ji yra skirta prisijungti transporto priemonės priimančiosios KOMPIUTERIO kompiuterio programa, kuri tada funkcijas per prietaisą, duomenų perdavimo ir Elektroninį Valdymo bloką (ECU) perprogramavimas.

Naujausias pc-based -G* M Keletą Diagnostikos Sąsaja (MDI2) siūlo padidinta apdorojimo galia ir saugumas, ir greičiau programavimo greitis dėl Pasaulio ir ateityje

Pasaulio B kategorijos transporto priemones.

Į MDI2 palaiko diagnostikos programas: GDS 2, Duomenų Autobusų Diagnostikos Įrankis, ir Tech2Win.Ji taip pat remia Pass-Thru programavimo programos: TIS2Web -- BIS.Jis pakeičia pirmosios kartos MDI, įvestas 2007 m., Pass-Thru programavimo apie dabartinę GM modeliai.Į MDI 2 atgaliniu būdu suderinami, todėl gali būti naudojami atlikti Pass-Thru programavimo visoms transporto priemonėms pastatyti nuo 1996 priemonėmis J1962 jungtis naudojant DLC kabelis.Ryšys tarp MDI 2 ir PC gali būti pasiekiama per standalone (USB) ir platinimo tinklą (CAT5).

Savybės:

--Naudoja naują, saugesnę B Tipo jungtis ir Žemės Kompensuoti Gedimo apsauga.Laidinio ryšio rekomenduojama ilgiau programavimo įvykių.

-- Maitinamas nuo automobilio akumuliatoriaus per DLC Kabelis.Ji taip pat gali būti maitinamas per USB, atlikti programinės įrangos atnaujinimus tik naudojant KOMPIUTERĮ.

-- Naudoja USB 2.0 greičiau firmware parsisiųsti vietoj atskiro maitinimo šaltinio.

-- DLC laidas yra dvigubai ankstesnes laidas ir prisijungia viršuje, todėl jį lengviau naudoti.Kabelio tik jungiasi prie prietaiso.

Paketų Sąrašo:

1pc x pagrindinis įrenginys

1pc x DLC Kabelis SAE J1962

1pc x 10 pėdų.USB A-USB B Kabelis

1pc x Ethernet Kabelis

2vnt x D-Link Wireless USB Adapterius (Dongles) belaidžio ryšio

Aparatinės Įrangos Versija Naujas
Prekės Pavadinimas JUNXIANHESHUN
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Programinės Įrangos Versija Naujas

Panašūs produktai