2021 Dviračių laisvų Rankų įranga Šakutės Viršutinio Dangtelio Spalvinga MTB Kalnų Dviračių Stiebo Viršūnės Apima Dviračių Įrangos Priedai

€5.35

-23%

€6.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių viršų, tikimės, kad bžūp laisvų rankų įranga, bose ausines, anglies tarpiklis, f 800 gt, gt stalo viršaus dangtelis, bžūp mens fork, ekologiškas rankų bžūp, anglies atrama laisvų rankų įranga, skambučių centras laisvų rankų įranga.

Aprašymas:

1. Šis laikrodis yra multi-funkcinis, kurie gali pasiūlyti jums laiko skaityti, taip pat laisvų rankų įranga bžūp savo dviračių stiebo.

2. Susideda iš aliuminio lydinio, priekiniai ir galinis dangtelis, ir elektroninių žiūrėti, iš vieno gabalo, universalus ir profesionalus.

3. Puikus dviratis aksesuaras, dviračių, jis yra atsparus vandeniui ir dulkėms, žiūrėti maitina mygtuką baterijos, ir pasiūlyti skaitmeninę laiko už jus, jums patogiu žinoti, realaus laiko, kai jums yra dviratis.

4. Aliuminio lydinys, aukšto intensyvumo ir patvarus, aukštos kokybės, atspari vandeniui ir paprasta įdiegti.

5. Naujos konstrukcijos, su šviesos funkcija, kompaktiškas ir lengvas, tikslumo CNC mechaninio apdirbimo, atsparus vandeniui ir smūgiams atsparių, kad jūsų dviratis atrodo daugiau mados ir daugiau klasės po įdiegimo.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Tema: Sportas

Skersmuo: 3.7 cm

Aukštis: 2cm

Grynasis svoris: 33g

Paketas apima:

1pc*Dviračių laisvų Rankų įranga Šakės Viršaus Dangtelis

dydis As shown
Svoris About 33g
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dviračių Laisvų Rankų Įranga Šakės Viršaus Dangtelis
Išorinis skersmuo 3.7 cm
Aukštis 2CM
Pagimdė Diamete Kaip parodyta
Medžiaga Aliuminio lydinys

Panašūs produktai