QWEEK Kimonos Moteris 2021 Japonijos Palaidinė Stiliaus Kinijos Drakonas Spausdinti Yukata Grafinis Cardigan Cosplay Marškinėliai Moteriška Vasaros Paplūdimio

€9.10

-41%

€15.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kimono moterims, KIMONO, megztinis ilgas moterims, kimono ilgai, palaidinė moterims, kinų tradicija, japonija, megztinis moterims, japonija marškinėliai, haori.

1 Matavimo CM dydžio Peties(cm) Krūtinė(cm) Kūno Ilgis(cm) Rankovės(cm) M 57 116 67 26 L 57 117 67 27 XL 57 118 68 28 2XL 57 119 68 29 3XL 57 120 69 30

ATSILIEPIMAI 1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.PRISTATYMAS 1.Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.REFOUND & KEISTIS Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti savo informaciją, atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dėmesio: mes negalime sutikti, pakeitimas ar atšaukimas, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ---Užsakymo numerį ---Vaizdo/vaizdo gaminius su trūkumais, derinimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Jntprojektai.lt Vietos Grąžinimo Paslaugos

Apie laisvą grąžinimo paslaugą.

1.Prašome atidaryti ginčo pirmas .

2.Pasirinkite 15 da ys nemokamai grąžinimo d refu nd serverio ledo.

3.Pasirinkti Priežastis: be jokios priežasties.

Jūs galite eiti į paštą siųsti atgal, kad produktai iš nemokant jokių mokesčių.(Transpo rt nes, išlaidų apmokėjimo būdas: pasirinkti gavėjas mokėti)

Paslaugos pritarė countr-os: JAV, Gali ada, Australija, U, K, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Rusija, Brazilija, Izraelis, Pietų Korėja, Sa upi Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai s, Italija.

A / ec n mo:

Pristatymo sugadintas prekes, ar prekių nėra atitinkama tvarka, negali būti grąžinami.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba už sugadintas prekes.

Išleidimo Data Vasaros 2021
Audinio Tipas Broadcloth
Lytis Moteris
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės Apynasrio
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Amžius Amžius 18-35 Metų
Stilius Japonija Stilius
Apdaila Varčias
Storis Midweight
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Prekės Pavadinimas QWEEK
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris DTX175
Modelio Tipas Animacinių filmų
Drabužių Modelius Tiesiai
Audinio kiekis 51% (imtinai) - 70% (imtinai)
Sezonas Vasaros

Panašūs produktai