Arrtx Oros Odos Melodija 36 Spalvos Teptuku Žymeklis Parkeris Dual Patarimai Meno Žymeklis Puikus Paveikslas, Tapyba, Portretas Dizaino Kartoninė Dažymas

€42.09

-20%

€52.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: posca uni, konsultantas, teptuku žymeklis, brushpen kaligrafijos teptuku, atveju haikyuu, color gel pen, meno dažai, spalvos žymeklis, arrtx, teptuku pen.

Arrtx OROS ASM-03SK36 Spalvos Odos Tonas Žymeklių Rinkinys, Teptukas & Dantis Dual Patarimai Nuolatinę Menininko Alkoholio Pagrindu Žymekliai Rašiklis Manga Portretas Iliustracija Eskizų Piešimo Dažymas

1.36 Odos ToneColors:uniqueand gerą spektrą ofskin tonas colorsoptions,whichare puikus kūnas & veido piešimo, manga, portretas, iliustracija, eskizavimo ir kiti meno kūriniai.

2.Aukštos kokybės Alkoholio BasedInk:kiekvienas žymeklis yra daug aukštos kokybės alkoholis, dažai, greitai išgaruoja, ir puikiai dera.

3.Brush & Dantis Patarimai:dual patarimai gali padėti jums susidoroti su dauguma meno kūrinių, thebrushtip detalių tvarkymu, ir thechiseltip plataus masto plotas zonoje.

4.Naujas pakuotės dizainas:pakuotės, dėžutės yra lengva pasirinkti ir vieta žymekliai, ir mados, ir sukurta audiniai krepšys yra patogus ir funkcionalus.

5.Paprastas darbalaukio rodymas derinys:tinklų saugoti alkoholio žymekliai; parama rėmo tvarkymo tinklų stabili.

6.Pasitenkinimas Patikino,:mes pasisakome už mūsų produktų kokybę, jei turite kokių nors klausimų arba yra nepatenkinti produktas, o mes jums užtikrinti rezoliucijos.

36 Spalvų Odos Tonas Kokybės Piešimo Žymekliai

Unikalus odos tonas spalvų pasirinkimas, puikus kūnas & veido piešimo, manga, portretas, iliustracija, eskizavimo ir kiti meno kūriniai.Jis garuoja greitai, gamina sklandžiai, puikiai dera, lengva naudoti, tinka tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems.Išdžiūsta greitai, be dėmių arba smudges, o darbo.

Ryškių Spalvų ir Patvarus Meno Žymeklį Nustatyti

Rašalo iš Arrtx OROS žymekliai yra lygiai tas pats, kaip, kad Arrtx ALP žymekliai.Žiedlapis formos statinės ir sklandžiai teka linijos, puikų spalvų maišymas, didelis universalumas ir lankstumas, nuoseklų spalvų atspalvių, net po kelių valandų naudojimo, kuris leidžia spalva bent 984ft (300m), 24-valandų laiku reaguoti ir veiksmingai išspręsti.

Brush & Dantis Dual Patarimai Menininkas Žymeklį Skirtingus Poreikius

Dual patarimai gali padėti jums susidoroti su dauguma meno kūrinių, teptuku patarimas, kaip išsamiai apdorojimo, ir dantis patarimas plotui zonoje.Leidžia jums sukurti įvairių stilių, eskizai ir modeliai su lengvai susidoroti su dauguma iliustracijų.

Specialiai Sukurta Boxand Maišelį, Puiki Dovana

Thecreatively sukurta boxand beautifulwoven bagwith aukštos kokybės žymekliai leidžia aperfect dovanų idėjos Kalėdų, Padėkos, moksleiviai, šeimos, draugų.Thewoven bagexclusively sukurta Arrtx komanda yra ne tik patogi nešiojant žymekliai, kai jūs einate, bet ir mados aksesuaras užbaigti savo komplektus.Ir ten yra tinklelis žymeklis pakavimas ir asupport rėmo tvarkymo tinklų stabili.

Maloniai Pranešimas:

1.Geriau atidaryti žymenys: atsukite žymeklis bžūp švelniai, o ne ofuse jėga, atjunkite jį.

2. Dėl specialių eksploatacinių savybių alkoholio žymekliai, spalvos žymekliai gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo popieriaus, todėl geriausias pasirinkimas yra jį naudoti žymeklis, popieriaus ar kitų storio popieriaus.

3. Kepurės turi būti taikomos po naudojimo, nes kitaip dažai bus volatilize.

4. Siekiant užtikrinti veiklos alkoholio žymekliai, šių žymeklis rašikliai turi būti laikomi horizontaliai.

5. Netinka vaikams iki 3 metų.Vaikai turėtų jį naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Patarimai, kaip Sluoksniavimasis su Flomasteriais

Naudoti tos pačios spalvos ar panašios spalvos, perdanga yra puikus būdas praturtinti savo nuotraukas.

Perdangos metodas turi parengti atsižvelgiant į gilių spalvų, dažnai baigus pirmosios šviesos spalva ta pačia spalva, antrą sluoksnį giliai tonai bus iškalta šiuo pagrindu, ir net trečią sluoksnį bus iškalta pagal reikalavimus nuotrauką.

Atkreipkite dėmesį, kad nuo šviesiai iki tamsiai kai superimposing, spalvų zonos kiekvieno superimposition turėtų būti palaipsniui mažinamas, turi prisiminti, neturi padengti ankstesnes sluoksnio spalva.

Tuo tarpu, pridedant naują sluoksnį iš tos pačios spalvos, jums bus gauti tamsesnės spalvos.

Kiekis pakuotėje 36 Spalvų/Box
Pakuotė Nustatyti
Spalvų Kiekis 36 Spalvų
Trinamą Ar Ne No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Meno žymeklis, Odos Tonas Žymeklį Nustatyti
Spalva 34 unikalių spalvų + 2(0 spalvas)
Antspaudas No
Prašymas Best for gift
Prekės Pavadinimas arrtx
Modelio Numeris ASM-03SK

Panašūs produktai