Aukštos Kokybės Aliuminio Lydinio, Automobilių Stogo Bagažinės Bėgeliai Baras, Bagažo Vežėjas Barų viršaus Stovo For Land Rover Defender 2020 2021

€249.59

-21%

€319.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stogo automobilių stogo bagažinės, "land rover" rc, spice rack iš aliuminio, land rover stogo bagažinės, "mitsubishi" nativa, stogo vežėjas "pasidaryk pats", "pasidaryk pats" veido kaukė rinkinys, pripučiami automobilių stogo bagažinės, automobilių kopėčių, lauke stogo.

Laimėti puikią reputaciją ir pagarbos iš mūsų partneriams ir klientams, nes mes nuolat laikyti įsitikinimą:Klientas yra Dievas ,paslauga, ateina pirmas! 1.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus ASAP 2.Jeigu esate patenkinti tuo, gavo prekes ir mūsų paslaugos, prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.Mums rūpi mūsų klientų ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 3.Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis laiku, ir pastebėjote, kad mums pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba failą bet kokiam ginčui.Mes suprantame jūsų rūpesčius ir padarysime viską, kad pasiūlyti geras sprendimas greitai, gyvena iki savo pasitenkinimą.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes nenorime, kad blogų atsiliepimų kaip ir baigiasi. 4.Teigiamų Atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių isvery labai svarbu mums.Tai yra mūsų gyvenimo išgyventi.Mes padarysime viską už jums 100% pasitenkinimo.

Maksimalus Svoris Rekomendacija 100kg
Mažiausias Svoris Rekomendacija 50kg
Elemento Tipas Stogo Laikikliai & Dėžės
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys
Specialios Funkcijos Apdaila + apkrovos
Prekės Svoris 6kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 00cm
Elemento Ilgio 0cm
Elemento Plotis 00cm

Panašūs produktai