Tangada 2021 m. Vasarą Moterys Žalia Pledas Spausdinti prancūzų Stiliaus Cut-out Suknelė, Trumpas Sluoksniuotos Rankovėmis Ponios Midi Suknelė Vestidos BE902

€13.90

-30%

€19.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: co skirtumas, sluoksniuotos rankovėmis apdaila suknelė, armijos palaidinė, tangada smėlio spalvos suknelė, atsitiktinis suknelė moterų v-kaklo trumpomis rankovėmis, suknelė prancūzijos, ketaus puodą stendas, šviesus sluoksniuotos rankovėmis suknelė, grafinis suknelė moterims, tangada moterų kostiumas suknelė.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.nbsp

2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2.Prašome donrsquot, nedvejodami kreipkitės į mus prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Amžius Amžius 18-35 Metų
Tipas Reguliariai
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Profilio Tipas A
Iškirpte V-Kaklo
Audinio Tipas paprastas audinys
Lytis Moteris
Rankovės Stilius Reguliariai
Išleidimo Data Vasaros 2021
Siluetas A-LINE
Modelio Numeris BE902
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Stilius Prancūzų
Modelio Tipas Pledas
Sezonas Vasaros
Talėja Natūralus
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Prekės Pavadinimas Tangada
Medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai