Derva Širdies Formos Vaza Kūrybos Vazonas Gyvenimo Kambario, Miegamasis Apdailos Balkonas Office Papuošalai Namų Dekoro Stalo Reikmenys

€12.32

-34%

€18.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dinette lentelė, apskritojo stalo rinkinys, dekoro vaza, amerikos šalyje baldai, vaikų registratūra, šiuolaikinės staltiesė, lauko stalas medienos, apvali staltiesė, kėdė, skirta gamtos, marmuro apskritojo stalo.

Pastabos: Jei Gaunate Paketą Neveikia, Prašome Don ' t Open Ginčą ir Palikti Neigiamą Atsiliepimą, Susisiekite su Mumis Pirma, Mes Susidoroti Su Juo, Nesijaudinkite !

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Širdies Vaza

Medžiaga: Derva

Pritaikymas: Namuose, dekoruoti gėlių vazonai, gyvenamasis kambarys ir miegamasis darbalaukio dekoracijos, balkonas biuro aksesuarai

Spalva: balta, raudona, aukso

Gotikos apdailos ir kabineto įdomybes,Idealus šiuolaikinės apdailos

Taškas

1. Rankinis fizinio matavimo, dydis yra nuoroda tik, ten yra šiek tiek klaidų, prašome kreiptis į tikrasis produktas

2. Džiovintos gėlės yra šaudymo rekvizitai, įsigytų produktų neapima džiovintos gėlės, prašome suprasti,

Pastaba

1. Lašas laivybos užsakymus yra palaikomi.

Drop laivyba užsakymai:prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informaciją ir kt..

2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų.

3. Nėra jokių muitų mokesčių?

Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

Medžiaga Derva
dydis L
Stilius Europa
Funkcija Stalo Vaza
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai