Non-stick Silikono Virtuvės Minkyti Tešlą Mat Tortas Kepimo Įrankiai Sustorėjimas Geležinkelių Kilimėlis, Konditerijos Reikmenys, Kepimo skardos Pagalvėlės

€0.72

-28%

€1.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina kilimėlis, tešlos volelį sheeter, moterų imtynių priedai, virtuvės organų, didelis minkymo kilimėlis, macaron lapas, mat silicio, dough presser, tešlos vyniotinis, krepšys ekologinio.

Dydis : 29x26cm,40x30cm, Jei jums reikia didesnio dydžio, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Produkto Aprašymas Proga: Virtuvės Medžiaga : Silikonas Spalva : Kaip matyti nuotraukose.Pakuotės Įskaičiuota: 1pc Minkymo Kilimėlis Svoris: 29x26cm Geležinkelių padas: 60g 40x30cm geležinkelių padas: 85g kočėlas: 70g PASTABA 1.Prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas. 2.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,ačiū už supratimą.

Atsiliepimai: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Pristatymo ir grąžinimo politika: 1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 48hours, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Jntprojektai.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

style5 Kepimo įrankiai
dydis 30x40cm, 29x26cm
Stilius virtuvės įrankiai
Medžiaga Silikono
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo Kilimėliai & Įdėklai
Style4 patisserie
Spalva Raudona, Oranžinė, Mėlyna, Rožinė, Žalia, Ruda, Skaidrus
Modelio Numeris K5
Rinkinio Numeris 1
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
style2 herramientas de cocina y dalykėlių
style1 tortas dekoravimo įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
style3 pica
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai