Papildomų laivybos mokestis mokamas nuorodą ,aptarnavimo mokestis prašymą nuorodą ,kelių mokestį reikia mokėti čia ,vnt užsisakyti tiesiogiai ,iš viso sumokėta čia

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė kukli, mini suknelė, bombonešis striukė vyrams, negabaritinių, extra long, papildomų gyvenimą, suknelė klostyti, vonios kilimėlis ir dušo užuolaidų komplektas, medvilnės suknelė vasarai, automobilių stiklo popieriaus, Už Papildomą Mokestį.

Šią nuorodą Papildomas Mokestis už užsakymą!dont vieta, kad jei jūs niekada susisiekite su mumis!ačiū 1) Kai norite ką nors nusipirkti, kad nebuvo reklamuojama, tačiau mūsų parduotuvės, jūs galite naudoti šią nuorodą, norėdami padaryti užsakymą, ir užbaigti mokėjimą, ir palikite mums pranešimą savo užsakymą leiskite mums žinoti, jūsų nekilnojamojo reikalavimas, kaip mūsų susitarimas per Trademanger, skype arba E-mail,ir tt. 2) jūs galite naudoti šią nuorodą, norėdami mokėti Papildomą Mokestį už savo bet kokia kita tvarka! 3) jūs galite naudoti šią nuorodą, norėdami sumokėti už atokioje vietovėje aptarnavimo mokestis(DHL/FEDEX/UPS/TNT) Labai ačiū už jūsų paramą ir linkime jums laimingų prekybos laiką!

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai