6PCS Gėlių Putų Plytos, Gėlių Pakavimas, Organizuojantis Gėlių, Gėlininkas Reikmenys Dirbtinės Gėlės, Augalai Dekoras

€6.91

-40%

€11.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gyvenimo dydžio putų plytos, Gėlių, dirbtinių rožių langelyje, suknelė photoshoot, šlapias gėlių putų, floristas juosta, raundas gėlių putų mūrinis, putų lapas, floristas vielos, putų čiužinys.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija. 1.Pagamintas iš minkštos bauda Polistirolas, kad ne tik turi savo susitarimą, tačiau taip pat priima ir rengia vandens, kad išlaikyti jūsų šviežios skintos gėlės ir žalumynai hidratuotas.

2.Naudojant dirbtinės gėlės ir lapai, įdėti apdailos paliečia apie savo kūrybą su dekoratyvinis dirbtiniais žolės.

3.šlapias Putos yra minkštas baudos Polistirolas, kuri priima ir rengia vandens naudojimo pratęsimo nuskintų gėlių ir žaliųjų.

4.tiesiog paspauskite kyla į putų tada pateikti užpildytą puokštė konteinerio viduje savo pasirinkimą.

5.Puikus starteris bazę, sukurti gražus amatų ir gėlių susitarimus.

Klasifikacija:Dirbtinės Gėlės

Modelio Numeris:Gėlių Putų

dydis:23*11*7.5 cm / 9.1*4.3*2.95 colių (L*W*H, Apytiksliai)

Medžiaga:putų

spalva:žalia

Pakuotės Turinys:

6 * Gėlių Putų Plytos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Medžiaga Putų
gėlių stilius Gėlių Filialas, gėlių galvos
Proga Kita
Modelio Numeris gėlių putų
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai