Curl Apibrėžti Stiprintuvas Plaukų Tvirtinimo Plaukų Priežiūros Esmė Plaukų Serumrepair Pažeistą Naftos Naftos Šilkiniai Maroko Stiprintuvas Sklandžiai Plaukų Automobilių D2A2

€1.09

-30%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maroko argano aliejus, makadamijos riešutų aliejus, curl plaukų, makadamijos riešutų, kaftan maroko, suknelė marokas, abaja maroko, maroko argano aliejus, keratine plaukų stiprintuvas, curl booster plaukų.

Aprašymas:

100% visiškai naujos kokybės

Grynasis kiekis: 70ml

Savybės:

Sudėtyje yra augalinių esmės, gali pagerinti plaukų sausumas, trapumą, divarication, didina elastingumą, plaukai, padaryti plaukų blizgesį ir minkštas, o gali atkurti plaukų pelai apimties, maitina plaukų, sklandžiai rupi, apsaugoti plaukus nuo externaldamage

Kaip naudoti:

1. naudoti, kai skalbimo plaukų.

Kai skalbimo savo plaukų, taikyti kelis lašus į šampūną, kremas ar plaukų kaukė dvigubai maitinantis poveikis ir remonto pažeistų plaukų.

Naudojamas kartu su plaukų prieš pučia, plaukų po džiovinimo blizga ir lankstus.

2. Kasdien Naudoti sausiems Plaukams:

Kai džiovinimo plaukus, nukris keli lašai ant rankų.Nuo vidurio plaukų patarimas plaukai, ji gali būti absorbuojamas greitai, veiksmingai tiesinimo plaukai ir todėl blizgus.

Komplektą sudaro: 1pcs plaukų priežiūros esmė

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Kiekis 1pc
NET WT 70ml
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris plaukų priežiūra esmė
Prekės Pavadinimas Firstsun
Komponentas /

Panašūs produktai