Moterų Mados Auskarai Imituojanti Natūralaus Perlo Apvalus Pakabukas Auskarai Šalies Kasdien Juvelyriniai Dirbiniai Didmeninė

€0.83

-29%

€1.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medžiagos gamtos perlas, earings v bižuterijos 2018, pearl megztinis, grandinės su pearl, aukso arabų papuošalai, dovana, papuošalai, black diamond auskarai, gėlavandenių perlų žiedas, plaukų papuošalai vestuvių, auskarai perlinės grūdų.

57410312453017521 Rekomenduojamus Produktus US $ 1.50 / USD 1.45 / US $ 1.50 / US $ 1.50 / US $ 1.70 / USD 1.40 / US $ 2.60 / US $ 2.40 / US $ 2.70 / US $ 2.30 / US $ 2.20 / US $ 1.90 / US $ 1.90 / US $ 1.60 / US $ 1.90 / US $ 2.80 / Moterų Mados Auskarai Imituojanti Natūralaus Perlo Apvalus Pakabukas Auskarai Šalies Kasdien Juvelyriniai dirbiniai Didmeninė

pastaba

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų visą vardą, adresą, teisingą pašto kodą ir telefono numerį.Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome pranešti ir susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

transportas

1. Mes atsiųsime elementą per 1-3 dienas po apmokėjimo

2. Jei jums reikia, greitą pristatymą, jūs galite išsiųsti DHL, UPS, EMS, ARAMEX, TNT, "FEDEX"; jei, jūsų pirkimo kaina yra daugiau nei 8 JAV dolerių, mes galime išsiųsti jums registruotu oro paštu arba nerimauti nemokamai standartas; jei jūs perkate produktą, yra mažiau nei $8, mes atsiųsime jums normalus maža pakuotė.

3. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų.Prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai!

4. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, pridėtinės vertės mokesčio ar kito mokesčio.Siekiant užtikrinti, kad jūs mokate didžiausias mokesčių; mes skelbiame, ji, kaip ir mažos vertės, (prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia nurodyti sumą)

5. Jei produktas skiriasi nuo aprašymas ar pažeista tranzitu.Prašome nepalikite blogas peržiūra, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.

6. Dalį bet kokios priežasties; jei esate nepatenkinti su projektu.Prašome susisiekti su mumis, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas.Jei jūs jį gauti, bet jums nepatinka, jūs turite mokėti pristatymo ar grąžinimo išlaidas.

7. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti užsakymą su mumis.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą.

2. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, neigiamo grįžtamojo ryšio nepadės, todėl prašome atsiųsti mums elektroniniu paštu arba susisiekite su mūsų prekybos vadybininkas pardavimo paslauga.Mes jums priimtiną atsakymą!Ačiū,

3. Jei negavote paketas, prašome susisiekti su mumis patikrinti.Po to, kai mes patikrinkite, mes atsiųsime jums aktualią informaciją tvarka ir apie tai informuoja užsakymo būseną.Jeigu ji yra prarasta, mes išsiųsti jį ar grąžinti jį jums.Prašome atvirai ginčą koordinavimas, mes jums priimtiną atsakymą.

buvo graži diena!laimingas pirkinių

Stilius MADINGA
Prekės Pavadinimas YJXCDH
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Auskarai
Lytis Moteris
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Medžiaga Pearl
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Vario
Modelio Numeris C31
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Formos\modelis Round

Panašūs produktai