Elektrinis Mini Sausintuvo Namų Spinta, Batų Spinta Miegamajame Mini Ciklo " Silent Spinta Oro Džiovintuvas Desikantas Drėgmės Absorbavimo

€5.33

-54%

€11.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sausintuvo kabineto 150, veiksmingas mini sausintuvo, sausintuvo namų namų, ti, silicio dioksidas, krepšys drėgmės, zotac, 75mm ventiliatorius, sausintuvo kabineto desikantas absorbcija, murray mini sausintuvo.

Mini ciklo " silent namų spinta, batų spinta miegamajame džiovinimo mažas sausintuvo

Apie šią prekę : Laimėjimas Vienkartiniai Sausintuvo.Suvartojamas-nemokamai drėgmės absorbcijos ir šildymo .Perdirbamų

Drėgnas oras yra linkęs padaryti microspaces tokie kaip spintos ir batų spintos drėgnos.Vienkartiniai sausintuvai sugeria drėgmę ir paskui išmesti, todėl švaistomi ištekliai.Mini Ciklo Sausintuvo naudoja ne suvartojamas silicio dehumidifying granulės sugeria drėgmę.Po drėgmės absorbcija pasiekė prisotinimo lygį, dehumidifying granulės gali būti šildomas ir džiovinti atkurti drėgmės sugėrimo geba, ne kartą sugeria drėgmę ir perdirbimo, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

Naudojimas.

1. Šis produktas neturi būti prijungtas naudojimo metu ir neturėtų būti įdėti į tiesioginio kontakto su vandeniu.

2. Kai šis gaminys yra sausos, sausos ir drėgnos gali būti rodomas lango orange, tai yra darbo narė, tiesiog padėkite jį ten, kur jums reikia dehumidify.

3. Kai produktas yra pilnas drėgmės, sausos ir drėgnos gali būti vertinamas raudona langas, tada produktas turi būti įjungtas, apie 1-3 valandas, per šildymo pašalinti drėgmę sugeria silicio dioksidas, kol matomas langas į žydrąją ekranas, gali būti naudojamas dar kartą.

4. Naudojant gaminį pirmą kartą, patikrinkite, ar spalva drėgmę sugeriančių dalelių matomo lango pirma, jei jis yra raudonos, prašome prijunkite jį ir šilumos, ji pirmą kartą su sauso jį atgal į mėlyną, jei ji yra mėlyna, galite jį naudoti tiesiogiai.

5. Greitis ir trukmė drėgmės absorbcija, šis produktas gali skirtis, priklausomai nuo aplinkos oro drėgmės ir oro, ir greičio spalva keičiasi iš drėgmę sugeriančių dalelių matomas langas gali taip pat skirtis.

Produkto Privalumai

Kūnas yra tik 16.8 cm ilgio, tik dydis iPhone, 11, todėl jis kompaktiškas ir erdvės taupymo, ir su stovu, tai nėra lengva išvažiuoti ir stabilus drėgmės šalinimą.Su savo mažų pėdsaką, jis gali sugerti drėgmę laisvai net labiausiai kompaktiškas patalpose ir tęsiasi iki kelių scenų: drabužių/batų spintoje.Laikymo dėžutės, knygų lentynos/spintos ir kt.

Produktų informacija

Prekės Matmenys: 2.17 x 2.17 x 6.61 į

Prekės Svoris: 0.97 kg

Pakuotės Matmenys: 2.28 x 2.28 x 6.7 į

Pakuotės Svoris: 1 kg

Modelio Numeris Džiovinimo Mažas Sausintuvo
Drėgmės Absorbentas Tipas Drėgmės Absorbentas Dėžės
is_custermized No
Kilmės KN(Kilmės)
Drėgmės Talpa 750ml

Panašūs produktai