Vyšnių Drėkinamasis Lūpų Kaukė Drėkinamasis Lūpų Kaukė Anti Sausas Kreko Smulkias Raukšleles Lūpų Membrana Kolagenas Maitina, Balinimo

€3.32

-31%

€4.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lūpų šveitiklis, lūpos, sausas senėjimo mėsa, senėjimo vyrams, base panelė rožė, sausas senėjimo krepšys, cherry nail sticker, vaisių nagų lipduką, lūpų pleistras, makiažas panelė rožė.

Savybės:

1. Ingredientai: pagaminti iš bio-kolageno, kuris yra puikus ir labai natūralus sprendimas sveikiau jaunatvišką odą.Akivaizdžiai pagerinti sausa ir nuobodu lūpų, stipriai drėkina lūpų.

2. Ilgalaikių rezultatų: permotary kolageno kaukės, lūpų sparčiai mažina uždegimą ir skatina naujų ląstelių atjauninimas, jums įgyti sveiką ir tvirtą odą, remontas gilius odos sluoksnius.

3. Pašalinti negyvas odos: pašalinkite negyvas odos ląsteles paaiškinama, sumažina paviršiaus dėmes & balansuoja odos tonusą komponentai įsigeria lengvai skverbiasi giliai į odą.

4. Absorbcija: lūpų kaukė bus palaipsniui ištirpinama pagal kūno temperatūrą ir greitai prasiskverbia į odą, suteikiant nutritients ir drėgmės reikia.

5. Geriausia dovana: vyšnių lūpos membrana gali padaryti lūpų seksualesnis ne tik, daugiau drėgnas, ir išskirtinį langas taip pat leidžia asmeniui nustebinti dar labiau.Ji labai tinka suteikiant jiems valentino diena, motinos diena, gimtadienio ir kitų švenčių.

Aprašymas:

Cherry lūpų kaukė yra 20 vienetų ir gali būti naudojamas 20 kartų.Jums gali masažas jūsų lūpas po kilimui lūpų kaukė padeda įsisavinti esmę.

Techniniai duomenys:

Spalva: raudona

Naudojimas: Lūpų priežiūra

Tinkamumo laikas: 3 metus

Sudedamoji dalis: Vyšnių esmė

Pakuotė:

20 vnt. * Lūpų kaukė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
NET WT -
Prekės Pavadinimas PANELĖ ROŽĖ
Komponentas Cherry essence

Panašūs produktai