Dviračio Šviesos Dviračių Telefono Turėtojas 4000mAh Galia Banko Dviračių Bell 4 In 1 USB Įkrovimo Vandeniui Daugiafunkcinis Dviračio Šviesos

€6.58

-19%

€8.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cb190r priekinio stiklo, bike phone holder with power bank, mėlynas gelis, meno gruodis, chameleonas žėručio, zwift, dviračio užraktas u, dviračių jautis, 60w galia bankas, mažos žuvys.

Aprašymas:

2021 naujas daugiafunkcinis dviračių mobiliojo telefono laikiklis įkrovimo lobis ragų žibintai

Jojimo draugai visi žinome, kad jie turi pareikšti visų rūšių dalykų, kai jojimo toli, pvz., apmokėjimo lobis, mobiliosios navigacijos rėmas, varpas, žibintai ir pan., kurie daro jį nepatogu nešioti įranga automobilis ir automobilio priekio negaliu sūpynės žemyn.

Todėl, mūsų mobiliojo telefono stovas skirtas dėl šių priežasčių.

Mūsų daugiafunkcinis jojimo priemonė yra visų pirma mobiliojo telefono laikiklis su spirale rankenėle šone, kuris gali būti reguliuojamas nuo kairės į dešinę.Koregavimo plotis yra 5.8-9 cm, kuris gali pritaikyti beveik visų mobiliųjų telefonų rinkoje.

Be to, tai yra priekinis žibintas.Kad žibintai yra pagaminti iš T6 lempos laikiklį, kuris yra ryškus ir patvarus.Yra trys apšvietimo režimai: 550 liumenų pabrėžti ir flash, ir 200 liumenų vidutinio šviesumo (tikrasis matavimas), kuris yra visiškai pakankamai naktį naudoti.Lempos laikiklį gali sūpynės aukštyn ir žemyn iki 45, ir gali būti naudojamas tolimojo ir artimojo nuotolio, kuris yra labai žmogiškas.

Jo ragų funkcija yra taip pat labai puikus.Be to, valdymo jungiklis yra nustatytas siekiant išvengti atsitiktinio prisilietimo.Apimtis gali pasiekti 130 decibelų, ir net vyresnio amžiaus žmonių galima išgirsti aiškiai.Penkių rūšių garso efektai yra rinkinys, kuriuos galima pasirinkti pagal savo pomėgius.

Ten yra krovimo lobis funkcija, kuri yra artefaktas, kelionės, ar pagalbos priemonė ne, todėl jums nereikės bijoti, kai jūsų mobilusis telefonas, staiga netenka galios ribų.

Yra dviejų stilių ir trijų spalvų šio daugiafunkcinis automobilių lempos, 2400mAh ir 4000mAh, kurie gali būti parenkami pagal jų kasdien jojimo įpročius.Apskritai, rekomenduojama pasirinkti didelio pajėgumo automobilių lempos, jei jums patinka keliauti toli, ir mažos talpos automobilio lempos gali būti parinkta netoli savo namų.

Pareikšti savo galią demonstruoti, iš viso keturis tinklus, kiekvienas su 25% elektros energijos.Rekomenduojama pradėti rengti imti žibintai, kai yra tik paskutinis tinklelis, siekiant užtikrinti jo patvarumo.Teoriškai, jūs galite kreiptis į informacijos puslapyje ištvermės.

Nenumatytų oro sąlygų, staiga lietaus ribų yra taip pat labai varginantis, todėl mūsų automobilių lempos taip pat palaiko kasdien atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas lietaus ar rūkas oras.

Pagrindas yra reguliuojamas ir nuimamas dizaino, su trijų-pavarų reguliavimas, kuris tinka dauguma rankenos, ir yra patogus montavimo ir išmontavimo per vieną sekundę.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produktai: daugiafunkcinis mobilusis telefonas laikiklis įkrovimo lobis ragų žibintai

Spalvos: juoda, mėlyna, raudona, juoda raudona

Medžiaga: ABS inžinerijos plastiko+silicone

Stilius: 4000mAh/2400mAh ličio baterija

Svoris: apie 300g

Taikoma mobiliojo telefono plotis: 5.8-9cm mobilusis telefonas

Įkrovimas: USB įkrovimas

Savybės: tvirtas, daugiafunkcinis, mobiliojo telefono laikiklis, baterija lobis, garsinis signalas, žibintų, atsparus vandeniui, ir daug informacijos

Pirkti jį, jei norite.Tai puikus produktas su aukštos kainos ir aukštos kokybės.Patikėkite mumis, mes esame profesionalų.

Pakuotė:

1* daugiafunkcinis automobilis lempa 1*USB kabelis

Produktai daugiafunkcinis mobilusis telefonas laikiklis žibintai
Parama Dropshipping/Didmeninės
Įkrovimo USB įkrovimas
Funkcijos 2 Įkrovimo Lobis, ragas, priekinis žibintas, atsparus vandeniui, ir daug informacijos
Taikoma mobiliųjų telefonų plotis 5.8-9cm mobilusis telefonas
Spalvos juodai mėlyna, juoda, Juoda Raudona
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius 4000mAh/2400mAh ličio baterija
Montavimo Rodymas Rankenos
Funkcijos 1 Patvarus, Daugiafunkcinis, Mobiliojo telefono laikiklis
Maitinimo Šaltinis Baterija
Medžiaga ABS inžinerijos plastiko+silicone
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai