Nešiojamų Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis Sporto Kolbos nepralaidžiose Kelionės Dviračiu 500ml/750ml Kempingas Buteliai BPA Free Virtuvė

€7.92

-38%

€12.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelionės krepšys, thermoflask nerūdijančio plieno vandens butelis, bottl vandens, Silicio, gėlių bpa free butelis, valgykloje nerūdijančio plieno, derliaus kichen straipsniai, raagi vandens butelių, mano, prestige nerūdijančio plieno vandens butelis 1000ml.

Aprašymas:

DVIGUBOS SIENELĖS, NERŪDIJANČIO PLIENO BUTELIS Pagamintas iš maisto klasės 18/8 (304) nerūdijantis plienas, mūsų nerūdijančio plieno vakuumo izoliuoti butelis bus išlaikyti savo gėrimai hot iki 12 valandų ir šalčio iki 24 valandų.Yra įvairių spalvų, mūsų buteliai yra lengvas, tačiau patvarus ir idealiai tinka joga, bėgimas, dviračiai, kempingas, arba naudoti biure ar keliaujant.

BPA-FREE & ES SAUGOS IŠBANDYTI - Pagaminti iš maisto kokybės nerūdijančio plieno, mūsų butelis yra atsparus nuo rūdžių ir yra taip pat BPA ir ftalatas-nemokamai.Mūsų buteliai, taip pat buvo ES Saugos išbandyta LFGB standartus.

NUOTĖKIO ĮRODYMAS & KONDENSACIJOS NEMOKAMAI - oro sandariu dangteliu ir BPA-Free silikono žiedas užtikrina, kad jūsų butelis nėra nuotėkio.Dvigubos sienos vakuuminės izoliacijos technologija užtikrina nulio kondensacijos išorėje.Ne daugiau mirkyti maišelius ar vandens žiedai ant jūsų stalo.

PATVARUS - Suprojektuoti jus hidratuoti, net per sunkiausias treniruotes.Mūsų buteliai yra padengti milteliais, kuri suteikia geresnį sukibimą ir patvaresni apdaila.

Specifikacija:

Talpa: 500ml, 750ml

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Techniniai duomenys:

Įvairių spalvų

Sportas Butelis

Pakuotė:

1*virdulys

Formos Rankena
Vanduo Teka Metodas Tiesioginių Gerti
Patvarus Dropshipping
Verdančio Vandens Taikoma
Talpa 500ml, 750ml
Drinkware Tipas Vandens Butelių
Sertifikavimo CIQ
Stilius Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Šilumos Izoliacines Charakteristikas Šilumos Izoliacija
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija Eco-Friendly
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai

Panašūs produktai