10vnt Kalnų Dviračių MTB Kelių Dviračio Rankenos Gale Žvakės Rankenos Kepurės PVC Rankena Rankena Juosta Pabaigos Kamščiai Dviračių Priedų

€1.14

-44%

€2.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo rankena juosta porolono kempine su šlapia danga, elektrinis dviratis tvist rankena, pro siaurėjantys motociklo protaper spaustuvai motokroso rankena, greičio juosta, dviračių juosta, rankenos jungiklis, dviračio rankenos mtb silikoninė kempinėlė, baras juosta, bar tape supacaz, vairo kalno telefono.

Aprašymas

Tai rinkinys 10vnt rankenos gale kištukai, kurie yra pagaminti iš plastiko, lengvas, patvarus ir aukštos kokybės.Ji yra lengva įdiegti savo dviratį.Ji gali padėti apsaugoti lazdele ir rankena ir sumažinti žalą, o wresting.

Funkcija

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apie 2 x 2 x 2,7 cm.

- Šių kalnų dviračių juostos pabaigos žvakės yra pagamintos iš plastiko medžiagos, šviesos wight ir stiprus.

- Suderinti asmeninį vaizdo stilių savo dviratį.

- Rankenos dangteliai gali būti tvirtai pritvirtintas prie rankenos galus ir ekipuote.

- Idealiai apsaugoti strypai ir juostos galai, lengva įdiegti ir pakeisti.

- Puikiai veikia su dauguma dviračio rankenos, įskaitant Kelių Dviračiai, Kalnų Dviračiai, Fixies, ar kitų suaugusiųjų dviračiai.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

10 x Juostos Kištukai

Modelio Numeris MTB Kelių Dviračio Rankenos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai