Savarankiškai Laistymo Pasaulyje Augalų Ir Gėlių Vandens Lemputes Gyvūnų Formos Stiklo Namų Dekoro

€2.72

-39%

€4.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gyvūnų laistymo vamzdis, stiklo laistymo lemputė, stiklo augalų laistymo pasaulyje, pasaulyje žemėlapį pasaulyje, gyvulių girdymo skylė, žemės pasaulyje, automatinis stiklo laistymo pasaulyje, naminis laistymo pasaulyje, laistymo sodinamoji gyvūnų, keramikos gyvūnų girdymo.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Savarankiškai Laistymo Pasaulyje Augalų ir Gėlių Vandens Lemputes Gyvūnų Formos Stiklo Namų Dekoro

Savybės:

Savarankiškai laistymo sistema pašalina būtinybę nerimauti, paliekant savo gamyklas be priežiūros.Puikus atostogų augalų laistymo.

Kiekvieno augalo vandens pasaulyje gali turėti pakankamai vandens iki 1 į 2 savaites, bet rezultatai gali skirtis dėl skirtingų sąlygų, dirvožemio ar augalų rūšių.

Lengva naudoti.Tiesiog užpildykite pasaulyje ir įterpti į dirvą. (Siekiant išvengti purvo blokuoja vandens, galima naudoti drėgnas servetėles ar skudurėlis vyniojimo vandens išleidimo anga.)

Dydis mažesnių augalų.Naudoti vazoninių augalų, kambarines gėles, kiemo augalų, kabantys augalai ir lauko sodai.

Skaidrus, originali rankų darbo pūsto stiklo dizainas.

Vandens išleidimo ir vandens įleidimo yra mažų skylučių, ir kai kurie pernelyg tankus dirvožemio bus sunktis vanduo lėtai.Įterpti į dirvą, o apatinė dalis turi būti suvynioti su marlę.Užkirsti kelią dirvožemio iš seeping, ir tai yra patogiau laistyti kitą kartą.

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos borosilikatinio stiklo

Dydis: kaip nuotraukose

1/2/3 x Savarankiškai Laistymo Pasaulyje

Prekės Pavadinimas Aleekit
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Laistymo Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai