Naujas 3pcs 2 Colių Aliuminio Lydinio Raundo Mini Tortas Visos Galiniais Apačioje Pudingas Pelėsių "PASIDARYK pats" Keksiukų Kepimo Formos

€1.95

-30%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pyragas visos, 5 colių pyragas visos, "pasidaryk pats" dream catcher rinkinys, aliuminio vienkartiniai pelėsių, 4 colių pyragas visos, žali lapai, vazonai, aliuminio pyragas, tortų, alavo, 7 colių pyragas visos, aliuminio pyragas visos.

Aprašymas:

Nuimamas dugnas lengviau išimti.

Pagaminti iš maisto klasės, saugi Aliuminio Lydinio, pjoviklių rinkinys yra tvirtas ir patvarus, skirtas ilgam naudojimui.

Šis aliuminio apvalios torto skardos yra anti - oksidacijos, anti-toksiškas.Jis yra greitas šildymas, kurias galite išsaugoti savo kepimo laiką.

Puikus vestuvių tortą, gimtadienio tortas, Kalėdinis pyragas, šifono tortas, kempinės pyragas, sūrio pyragas, mousse cake, ebs.

Ateina su Ne-sukibimo paviršiaus, lengva valyti, lengva išlaikyti, padaryti savo produktus daugiau unikalus ir įtikinamų su šiuo torto formą.

"PASIDARYK pats" pelėsių padaryti, kad jūsų sukurti gražus desertas patys namuose.Suteikia jums su nuostabia nuotaika, tiesiog mėgautis savo "PASIDARYK pats" laikas, mėgaukitės malonumu, su savo vaikais ar draugais.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys.

Dydis: 2 coliai.

Spalva: kaip nuotraukose.

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakuotė:

3 * Aliuminio Lydinio Raundo Mini Tortas Pan.

Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris -
Medžiaga Kita
Tipas Pyragas Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai