2021 Mados Aliuminio Kredito Kortelės, Piniginės Daugiafunkcinis RDA Blokavimo Trifold Smart Piniginės Vyrų Odos Slim su Moneta Kišenėje

€13.47

-60%

€33.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cartera hombros, nešiojamas rusija, piniginės, kortelės kredito turėtojas, betmenas automobilių, vakarų piniginės vyrams, oda, odos, pin detective conan, vyrų slim piniginės, piniginė moterims.

PASTABA!!!

Logotipas neturiu, bet spalva ,tai spalva leaher !

Prašome pasirinkti, Pavadinimas, užsakymo Paslaugą arba mes laivas jį be Pavadinimo

1.Prašome pateikti mums jūsų vardą per 24 valandas, arba mes pridėti imtuvas pavadinimas dėl piniginės.

2. Paprastai tai trunka 1 dienos graviruoti vardą.

3. Jokių garantijų dėl grąžinimo ar keitimo graviravimas elementus.

4. Tekstas neturėtų būti per ilgas.

5. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų klausimų, apie graviravimas (patternengraving arba specialios zonos ir pan.).

Produkto priekiniai

Priekyje rankinėje atrodo labai sklandžiai, kruopščiai atrinktų aukštos kokybės odos yra grakščių kontūrų, ir jis yra pagamintas iš rankomis siuvami linijos.labai maloni liesti!Viduryje produktas yra tvirtos odos, sagtis.Jūs galite jį atidaryti, lengvai!

Produkto atgal

Atgal kortelės turėtojas yra monetų piniginė, monetų piniginė yra sukurtas prancūzų stilių.pagamintas iš aukštos kokybės odos ir siuvami rankomis.Galite turėti iki 4-6 monetų, taigi jums nereikės įdėti savo monetų kišenėje!Tokiu būdu, šios monetos yra ne viskas prarasta ir yra labai praktiška!

Produkto

Piniginėje yra aliuminio lydinio kortelė, dėžutė.Dviejų nepriklausomų kortelės skyrių ir banknotų skyriuje.Kortelė dėžutė susideda iš trijų sluoksnių atspindinčias aliuminio folijos.Gali blokuoti aukšto dažnio signalus, tokių kaip rfid.Jūs galite įdėti daugiau svarbių korteles nepriklausoma kortelės lizdą arba vietoje, kai kurios sąskaitos į sąskaitą skyriuje.Kortelių ir banknotų gali būti pašalintas bet kuriuo metu!Koks malonus dalykas!Kortelės medvilnės

Mes sukūrėme kortelės medvilnės kredito kortelės turėtojas.Kortelės medvilnė gali veiksmingai apsaugo kortelę nuo judėjimo.Net jei jums įterpti tik vieną kortelę, ji nebus rudenį ir slydimo out.ir kadangi ši medžiaga yra labai minkšta, ji nebus subraižyti savo kortelę.Galite įkelti kortelės saugiai, nesirūpindami kortelės kritimo arba braižymo.

Lengvas ir greitas

Piniginė su specialiai sukurta slankiklio mechanizmas, galite gauti atvirukus ir efektyviausias būdas naudojant slankiklį su savo pirštais.Tai bus lengviau jums, išimkite kortelę.

Rda saugus

Rda yra radijo dažnių identifikavimo technologija, kuri gali pavogti jūsų informaciją, per oro ir pakenkti jūsų informacijos saugumo.Norėdami to išvengti, mes padarėme, kad šios rūšies piniginė su rfid blokavimo technologiją, todėl jūs galite naudoti ją saugiai!

Prekės Pavadinimas YATBEST
Modelio Numeris MW0621-6
Prekės Svoris 110g
Elemento Ilgio 2.75inch
Apdaila Mygtukas
Stilius Mados
Elemento Plotis 2.75inch
Modelio Tipas Kietas
Interjeras Moneta Kišenėje, Pastaba Skyrelio, kortelės turėtojas
Elemento Aukštis 3.85inch
Medžiagos Sudėtis Karvės odos + aliuminio lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Piniginės Ilgis trumpas
Uždaryti Tipas Hasp
Lytis VYRAI
Piniginės Standartinis Piniginės
Pamušalas Poliesteris
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Elemento Tipas piniginės
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda

Panašūs produktai