15VNT 60cm Nemirtingas Pampos Žolė, Nendrės Namų Dekoro Augalų Priedai, Apdailos Vestuvių Foto Rekvizitai "PASIDARYK pats" Flores Secas Medžiagos

€8.03

-52%

€16.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: savininkas medalis, dirbtinė žolė augalų, kamuolys smūgis, jingdezhen porceliano vaza, bonsai žolės, gėlių pampa, gėlių dekoras, pampa, velykų žolės, gėlių sodas.

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės!Produkto Pavadinimas: Pampos Žolė, Nendrės Medžiaga: Natūralios Džiovintos Gėlės Kaina neįeina vazos Dydis: Gėlių Ilgis: Apie 50-60cm Kreiptis: Namų,vestuvių, pobūvių, biuro apdailos, šaudymo rekvizitai, dovanos, festivalis ceremonija ir t.t. Pastaba: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2.Padaryti iš natūralių medžiagų, defektų ir dydis skiriasi negalima išvengti. 3.Gavęs prekes, jis bus geras po trumpo laiko saulėje arba karšto oro plaukų džiovintuvas Patarimai Džiovintos gėlės yra trapi elementus, ir tai yra normalu, jei jie nukris per tolimojo susisiekimo ir neturės įtakos peržiūra poveikis; Gavusi puokštę, atidarykite pakuotę ir įdėti jį į vaza per kelias valandas, ir peržiūra poveikis bus geresnis.

fiori secchi bruiloft
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
dekoration wohnzimmers arche mariage
apdailos mariage puošyba
Tipas lelija
Stilius Gėlė
Modelio Numeris fleurs sechees XLW11
gėlių stilius Gėlių Puokštė
Proga Vestuvės
Medžiaga Vytelių
džiovinti natūralūs gėlių pampa séchée
fleur sechee naturelle blumen dekoration
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai