10vnt UHF PL259 Male Plug Jungtis Apkabos, RG8X RG-8X LMR240 Kabelis RF, Coaxial Žalvario Tiesiai Naujas

€14.81

-40%

€24.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pl239, jack riešutų, 50ohm koaksialinis kabelis, jungtys rg8x kabelis, lygiagrečiai prijungti, ataudio koaksialinis kabelis, cable rg8, pl259 sma, jungtis pl, kumpis radijo.

Kategorija: Jungtis Šeima: Coaxial, RF Jungtis Serija: Tarp Serija UHF(PL259) Už kabelį: RG8X RG-8X LMR240 Varža: 50ohm Stilius: tiesiai Danga: Variu / Nikeliu

Shippmet : 1. Visi daiktai bus išbandyta ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po pirkėjai moka užsakymus. 2. Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu yra tik svorio per 2KG, jeigu jūsų sklypas yra antsvorio, mes išsiųsti separted sklypų. 3. Tai trunka apie 15 iki 60 dienų į savo vietą. ( Tai gali užtrukti ilgiau, kad kai kurios atokiose vietovėse) 4. Galite pasirinkti greičiau laivybos būdų, tokių kaip DHL, "Fedex", UPS,AVS ir tt, jei jūs norite gauti savo sklypo anksčiau.Jums gali tekti mokėti papildomai siuntimo išlaidas express būdu. 5. Mes declear vertė žemos kainos.Muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.Atsiliepimų: 1. Prašome palikite mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.tai labai svarbu mūsų parduotuvėje. 2. Prašome susisiekti su mumis, jei yra kokių nors problemų su prekių, mes stengiamės išspręsti problemą už jus.Prašome neskubėkite palikti netural arba neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Tiesiog pasitikėti mumis, mes galime išspręsti šį geriau už jus. 3. Sveiki atvykę į pridėti, kad mūsų parduotuvė jums sąrašą.Jūs gausite 1~2% nuolaida nuolaida tiesiogiai.

Modelio Numeris UHF PL259 Male Plug Jungtis Apkabos, RG8X RG-8X LMR240
Kabelių RG8X RG-8X LMR240
Prekės per daug 10vnt
Tipas Jungties adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtis UHF PL259 Male Plug

Panašūs produktai