Tuya WiFi RF+IR Universalus Nuotolinio valdymo pultelis Smart Home RF Prietaisai Smart Gyvenimo Programėlė Balsas Nuotolinio Valdymo Dirbti su Alexa, Google"

€6.72

-44%

€12.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs809hw siųstuvas valdyba.

Tuya WiFi RF+IR Universalus Nuotolinio valdymo pultelis Smart Home RF Prietaisai

Smart Gyvenimo Programėlė Balsas Nuotolinio Valdymo Dirbti su Alexa, Google"

Pastaba: Šis produktas palaiko 315,433 standarto dažnių RF, netaikomas 2.4 G, "Bluetooth", 315 ir 433 kompensuoti ir pažymėkite kodas prietaisai, savarankiškai varomų prietaisų.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

1.Naujausia versija su RF ir ir labai suderinama:All-in-one " IR ir RF nuotolinio valdymo skiria aktyvinimas Oro kondicionierius, Televizorius, ventiliatorius, Dvd, STBs, TV Dėžės ir kt Infraed prietaisų ir net RF prietaisai kaip RF šviesos,RF jungiklis, RF roletus ir t.t vienu nuotolinio valdymo pultas;saugojimo tūkstančių IR kodus.(Parama IR 38KHZ ir RF 433MHz)

2.Kelis nuotolinio valdymo RF protokolas užtikrina geresnės vartotojo patirtį kontroliuoti įvairių 433MHz RF prietaisų, kaip užuolaidų\atspalvių varikliu,šviesos jungiklis;Vietos IR kodas greičiau reaguoti.

3.WiFi/4G App Nuotolinis Valdymas iš bet Kur:Įrengtas su MOES naujas smart valdytojas,jums gali kontrolės IR ir spinduliuotės įtaisai su free mobile "Smart Gyvenimas/Tuya" App bet kada iš bet kur(Suderinama su "Android" & "iOS").Kontroliuoti savo prietaisų iš anksto, kai esate toli nuo namų.Pasukite savo išmanųjį telefoną į universalų nuotolinio lengviau.

4."Hands-free Valdymas Balsu:Alexa,nustatyti, A/C iki 77 laipsnių Farenheito.Paprastas balso komandą galite aktyvuoti duomenų valdytojo nuotoliniu būdu kontroliuoti dauguma Infraraudonųjų ir radijo DAŽNIŲ Valdymo Įtaisai,pvz., A/C, VENTILIATORIUS ,TV, DVD, STB, TV BOX ir RF protokolo prietaisai.(Be to suderinamos prekės ženklų ar įrenginius ,prašome patikrinti pridėtą sąrašą arba Smart Gyvenimą Programą.)

5.Individualų "PASIDARYK pats" Kopijavimo Funkcija:Jei jūs negalite rasti prietaisas prekės ženklo "smarlife"App,Programable" PASIDARYK pats " mokymosi funkcija gali padėti kopijuoti pačią funkciją nuo originalaus nuotolinio valdymo pulteliu.Dauguma infraraudonųjų SPINDULIŲ ir RF nuotolinio valdymo Įtaisai bus taikoma pavyzdžiui, židiniai, šildomos, lubų ventiliatoriai.

RF Funkcijų

Multi-funkcinis ir multi-variable, asmeninį ir patogi, paprastas dizainas ir greitai naudoti.

Šis pažangus kopijuoti nuotolinio valdymo tinka elektros durys, nuotolinis valdymas, teleskopiniai durų nuotolinis pultelis, garažo vartų nuotolinio valdymo pultu.

Klonavimo mikroschemų tipų:

2260(PT2260,SC2260,LX2260,HX2260); 2262,(PT2262,SC2262,LX2262,HS2262,HX2262),PT2264,PT2240(LX2240),1527( EV1527,HS1527,HX1527 ),FP1527,CS521 ir pan.Skirtingų mikroschemų gamintojai turi skirtingų prefiksų chip model, kaip ilgai, kaip skaitmeninės dalis lustas gali būti tas pats modelis.

Dažnis:433MHz (315MHZ turi būti pritaikytas)

Balso kontrolės,

vienas žingsnis į priekį patogumas

Ne vartai yra reikalaujama, WiFi yra tiesiogiai susijęs,

ir namų apyvokos prietaisai gali būti valdomi atskirai,

paprasta ir patogu.

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Pristatymas 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.paslaugos 1. Jūs turite 7 dienas kreipkitės į mus, per 30 dienų nuo gavimo datos.Jei elementą jau priklausė jums už daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes nebus grąžinti ar pakeisti.Be išimčių!Krovinių tenka pardavėjui, ir pirkėjui. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečias priežastis grįžti. 3. Mes grąžinsime visą savo laimėjimo suma gavusi pradinis elementas, ir paketą, kuriame yra visos dalys ir priedai, kai pirkėjas ir pardavėjas atšaukti sandorį pas Jntprojektai.lt.Arba galite pasirinkti jį pakeisti. 4. Jei produktas yra ne reklama, mes padengti visas siuntimo išlaidas.Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti savo problemas patenkinamai.Jei nesuprantame jų, tai neįmanoma išspręsti problemą!Kodėl rinktis mus, Nes mes esame gamyklų, mes turime kokybės ir garantinį aptarnavimą.Ten yra labai protingas elektronikos ir pereiti produktų Kinijoje.Mes stengiamės suteikti jums geriausią kainos ir puikus aptarnavimas.Aš tikiuosi, kad jūs turite gerą transporto patirties mūsų parduotuvėje.Ačiū.

Centrinis atstumas 10M
Nemokama programa Tuyasmart arba Smart gyvenimo
Įėjimo Galia DC 5V / 1A
Paramos Sistemų "Android" ir IO
Sertifikavimo CE, FCC
Tipas Gerbėjai, Dvd ir kitų elektros prietaisų
Budėjimo Galia 0,85 W
Workes su "Amazon" Alexa, "Google" pagalba ir IFTTT
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris DSR, Universali IR Išmaniųjų Namų Nuotolinio
Centrinis Dažnis 38KHz
Darbinė Temperatūra -20 ~ 60 laipsnių
Kilmės KN(Kilmės)
Wifi atstumas 55m

Panašūs produktai