Pavasarį Moterys Prarasti Mėlyna Palaidinė Moteriška Turndown Apykakle Ilgomis Rankovėmis Marškinėliai Office Lady Viršūnes Blusas S8696

€10.54

-17%

€12.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: beautyfeet bateliai moterims, oksfordo moteriški marškinėliai, juoda trumpa viršų, dizaineris oksfordo marškinėliai moterims, merginos oksfordo marškinėliai, bagpack kolegijoje, juoda china viršų, klasikinis oksfordo marškinėliai moterims, top moterims, vyrai oksfordo marškinėliai.

Pirkimo pastabos

1.Tai yra Azijos dydis, prašome ignoruoti žymeklį, ne tik ją pasirinkti iš S/M/L, pažvelgti į išsamią matavimo dydžio stalo ir palyginti su savo kūno dydis gauti tinkamą tinka.Ačiū! 2. Modelio nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Kai pamatysite daiktų, pakaba, tai realus vaizdas, kaip ir tai, ką gavote.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. 3.Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Dydžių Lentelė

Vitrina Prod

Skalbimo Instrukcijos

plovimo temperatūros-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio

PRISTATYMAS:

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Pastaba: bet skubos tvarka, ar jums reikia sujungti siunta(EMS, DHL, "FedEx", UPS) , prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo būdas Išreikšti.

GRĮŽTI & KEISTIS:

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo, grąžinimo ar keitimo.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

ATSILIEPIMAI:

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Modelio Numeris S8696
Audinio Tipas Oksfordo Tekstilės
Sezonas Pavasario/Rudens
Apdaila Nėra
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio kiekis 96% ir daugiau
Lytis Moteris
Storis Midweight
Išleidimo Data Pavasario 2021
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Drabužių Modelius Tiesiai
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas LUJIA ALAN
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Amžius Amžius 18-35 Metų

Panašūs produktai