Aukštos kokybės Judesio Jutiklio Modulis Radaro Judesio Jutiklis DN-MS03 2.4 GHz 5.8 GHz Mikrobangų Radarą Jutiklio Modulis Arduino

€1.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vl53l1x, radaro detektorius, baterijos įkrovos jutiklis, arduino nano wifi, arduino lcd ekranas, lote arduino 10 vnt., aviečių pi zwave, arduino galia, radaro jutiklis, doplerio radaro jutiklis.

Aprašymas: Išėjimo kategorijos: skaitmeniniai jutiklių veikimo principas: vibracijos jutiklis Jutiklio tipas: 2.4 GHz 5.8 GHz radaro jutiklis Medžiaga: mišinio Specifikacija: 1. Nepriklausoma temperatūros, drėgmės, oro, dulkių, triukšmo, šviesos ir tamsos, anti-trukdžių ir pan. 2. Su siuntimo ir priėmimo modulis yra lauko-formos signalas su platų aprėpties ir ne akluosius taškus. 3. Indukcijos poveikis per laidumas yra geriau: geriau, kai naudojamas patalpose Atsargumo priemonės: Apie elektros energijos Rekomenduojama kvalifikuoti maitinimo, ie išėjimo įtampos, srovės ir bangos koeficientas yra standartinis maitinimo šaltiniai, kitaip tai yra filmo Ten gali būti tam tikrų išimčių stabilumą šis produktas, pvz.: netikrų, jokio laikraščio, automatinis ciklo pradžios ir pan.Apie neteisingus teigiamus rezultatus 1. Siekiant užtikrinti tinkamumo elektros energijos tiekimas, prašome kreiptis į pirmojo elemento. 2. Patikrinti, siekiant užtikrinti, kad produktas pagal testas nėra aplink judantį objektą (aptikimo diapazonas) 3. Maitinimo šaltinis įkrovimo laikas apie 10s-30s.Per šį laikotarpį, tai yra nenormali, jutimo, kuri gali sukelti klaidingą teigiamą artefaktus. 4. Per uždaras bandymų, jutiklis yra jautri supančiai aplinkai ir turi išlikti pastovios, ir užtikrinti, kad kito ciklo etapas yra atliekamas bandymas, prieš baigiantis pirmajam jutiklio signalas.Kai bandymų lauko, būtinai atkreipkite dėmesį į dinaminį supančią aplinką, pavyzdžiui, paukščių.Pėstieji, pravažiuojančių transporto priemonių ir pan. 5. Signalo srovės išėjimo modulis yra labai silpnas.Ji yra lengva sukelti neteisingus pavojaus signalus per didelės galios pavaros vamzdį.Šis produktas yra būsto dalių ir metalo nėra lengvai prasiskverbia, todėl šis produktas neturėtų būti naudojamas metalo korpusai.

Darbinė Temperatūra Elektroninis Modulis
Modelio Numeris HW-MS03
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Elektroninis Modulis
Maitinimo Įtampa Elektroninis Modulis
Prekės Pavadinimas FDKJGECF
Sąlyga Naujas
Išsklaidymo Galia Elektroninis Modulis
Prašymas Elektroninis Modulis
Tipas Įtampos Reguliatorius

Panašūs produktai