1 VNT Žvejybos Minnow Plaukti Žuvų Dirbtinis Masalas Sunku Bait10g/62mm 3D Akis Crankbait Plūduriuojantis nepastovi žmogus Jig Viršų Vandens Žvejybos Įrankių

€0.84

-39%

€1.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pirštinės plaukti, masalas krabų, pavyzdys žvejybos įrankių, suvilioti popper, popperis, irklas plaukti, žuvų popper, finansų žvejybos įrankių, artificial crab, nardymo rinkinys.

Produkto parametrai:

Spalva: 9

Medžiaga: plastikas

Svoris: 10g

Ilgis: 62mm

Kabliuko dydis: 8#

Nardymo gylis: 0.6-1.2 m

Įvadas boba atkarpa masalas: ABS inžinerinė medžiaga, atsparus nukristi ir nelygumai, kieto paviršiaus kokybė, ryškios spalvos, gera kokybė, už prieinamą kainą.

Tikslinių žuvų: shad, tarakonai, bass, juoda žuvų, silkių, mandarinų žuvis, šamų, tilapijos ir pan.Pagrindinė šios rūšies Luya yra gana didelės, paprastai įgaubti ar nuožulnių, kad pataikė į vandens paviršių ir išmaišyti vandens srove.

Boba atkarpa galva, yra šviesa ir jo kojos yra sunkios.Kai jis vis dar yra vandens, jis plūdės nuožulnaus formos, virš jo galvos ir po savo kojomis.Jis yra labai veiksmingas, kai žuvis nėra aktyvi, ar yra grobuoniškas žuvis, netoli vandens paviršiaus, ieškoti smulkių žuvų grupes.Jis gali sugauti dauguma plėšriųjų žuvų, viršutinis ir vidurinis sluoksnių gėlo vandens, pvz., culter, perpelė, mandarinų žuvys ir ešeriai, gėlo vandens, plačiakaktis ir septynių žvaigždžių, ešerių, jūros vandens ir kt.

Žvejybos metodas vadovas: žvejo veikimo būdas yra traukti meškere, kad purslų ant vandens paviršiaus vaidmenį mažos žuvys, sugautos didelė žuvis vandenyje suvilioti žuvį.Skirtingi greičiai leis splash skiriasi.

Kiekis 1
Modelio Numeris YH96
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dirbtinis Masalas
Kategorijos SUVILIOTI
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Vandenyno Roko Žvejybos

Panašūs produktai