XJ05 Digital SLR Camera 4X Skaitmeninis Priartinimas 2.8 colių Ekranas, 3mp CMOS Max 12MP Rezoliucija, HD 720P TV OUT Paramos PC Vaizdo Dropship

€15.30

-29%

€21.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "logitech" interneto kamerą, web kamera, stovi kameros, trikojis kameros, 1080p kamera, padengti kameros, webcam pc, logitec, 4k vaizdo kameros jutiklis, 300a saugiklis.

38628 Savybės: Medžiaga: Plastikas.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus.Paprasta naudoti, kompaktiškas ir nešiojamas.Lengvas, lengva nešiotis bet kur, kur jūs norite. 2,4 colių TFT-LCD ekranas, 16 kartų skaitmeninis priartinimas, jūs galite mėgautis puiki nuotrauka pateikti prieš jus.Aprašymas: plėtros smegenų ir meilę ne ir t.t.Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Kamera Medžiaga: Plastikas Spalva:Juoda Pixel: 16 Milijonų Vaizdo Formatas: 1080P Priartinimo Koeficientas: 16X vaizdo Ekranas: 2.4 colių, TFT Vaizdo Formatas: AVI Nuotraukų Formatas: JPGET atminties Kortelę, Maksimali Parama 32GB-SD Kortelės (Ne Įeina) Meniu Kalba: anglų, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, prancūzų, olandų, ispanų, italų, portugalų, vokiečių, lenkų, turkų, rusų, korėjiečių Vaidmenį: Fotografavimo Baterijos: 4 x AA Sausųjų Baterijų (neįtraukta) Savybės: Nešiojami, Full HD, Lengva Valdyti, 16 Kartų Priartinimo Dydis: 170*145*110mm Pakuotė: 1 x Skaitmeninė vaizdo Kamera 1 x USB Kabelis 1 x Instrukcija Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Pristatymas:

1. Laivybos visame pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Adresas, jūsų, kad turi suderinti savo pristatymo adresą.

4. Vaizdus, rodomus yra ne tas pats elementas ir yra jūsų nuoroda tik.

5. Laivybos laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria, savaitgaliais ir per atostogas.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą, ir reaguoti kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti/grąžinimas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes negalime grąžinti jums pinigus, arba grąžinti pinigus.JOKIŲ išimčių!

2. Mes atliekame visus transporto išlaidos, jei produkto (- ų) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Komentarus yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime realizuoti jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! '

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Megapikselių 10.0 - 20.0 MP
Atminties Kortelės Tipas MicroSD / TF
Jutiklio Tipas CMOS
Įrašymo Formatas Nuotrauka
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris XJ05 Skaitmeninis Fotoaparatas
Optinis Priartinimas 7.1 x - 16x
SLR Formatas 4/3 Rėmelį
Speciali Funkcija Nėra
Išorinė Blykstė No
Sertifikavimo Nėra
Svoris 301g-400g
Ekranas 2,4 colių TFT
Jutiklio Dydis (coliais) 1/2.4 cm
Jutiklio Elemento Tipas CMOS
Baterijų 4 x AA Sausųjų Baterijų (neįtraukta)
Vaizdo Stabilizavimas No
Ekrano Dydis 2" - 3"
Laikymo Tipas SD kortelė
Rinkinys Tipas Fiuzeliažo
Vaizdo Ieškiklio Tipas elektroninis
Energijos Taupymo Režimas Ličio Baterijos
Objektyvo Tipas Teleskopinis
Židinio Nuotolis 16 - 70mm
Screen Type HD ekranas
Vaizdo Rezoliucija (Video) Full HD (1920x1080)

Panašūs produktai