Tualeto Šepetys Vandens Nuotėkio Įrodymas, Su pagrindo Silikono Plokščia Galva Lanksti, Minkšta Šerių Šepetys su Greitai džiūsta Turėtojo Nustatyti, Wc borstel

€6.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jessup, teptukų rinkinys atveju, ilga rankena akių sponge vonios šepetys, universalus silikonas, šepečiai virtuvė, anglies teptuku laikiklis, tualeto šepetys japonija vienkartiniai, dyson teptuku vadovai, nagų wrap, ergonomiškas tualeto šepečiai., teptuku makiažas.

Esate susirūpinę, vonios valymo?Ar jums reikia galingas valymo šepetys, kuris gali valyti daugelis sunkiai pasiekiamose vietose?Ar esate susirūpinęs, kad jums nereikia turėti gerą vietą įdėti jūsų šepetėliai?Išbandykite šį tualeto šepetys ir laikiklis nustatyti, išspręsti jūsų vonios valymo problemas lengvai!Pagrindinės Savybės

Efektyvus Valymas

Geriau pagilino valymo skirtumas, gali eiti giliai į vamzdžius ir grioveliais, geriau pasiekti kai kurių mirusiųjų kampe arba pagal ratlankio skyriuje.

TPR Teptuku Galvos

Ji yra gana minkštas, gali būti sulenkti laisvai, nebraižo tualetą, net jei teptuku galvos valo wc su didele jėga.Ji taip pat gali būti lengvai valomi, jums nereikės nerimauti apie valymo problema po naudojant šepetį.

Atskirų Turėtojas

Ji išsprendžia problemą, kad tualeto šepetys neturi kur vieta ar tualeto šepetys negalima laikyti vonios kambarys švarus ir higieniškas.

Sumažinti Kvapą

Yra kur padengti teptuku galvos atitinka rankena, kai jūs įtraukėte teptuku į laikiklį, ji gali blokuoti vidinis kvapo, nepalieka nemalonaus kvapo jūsų vonios kambarys.

Kvėpuojantis Turėtojas

Savininkas yra nuimamas ir su grioveliais, kad vandens ir nuotekų išgaruoti greitai, ji leidžia tualeto šepetys su sausa ir kanalizacijos lengviau.

Neslidžios Rankenos

Rankena yra ergonomiško, kad telpa į jūsų rankas puikiai, žmogiškas rankena laikyti atokiau nuo slydimo ir lenkimo.

Vonios Kambarys Dekoro

Jūs galite pakabinti jį ant sienos be gręžimo skylės, arba galite įdėti jį tiesiai ant grindų.Su jos mados ir paprasta žvelgiant, jis gali eiti su bet kokio stiliaus vonios kambarys.

Specifikacijos

Tipas

Nuolatinis tipo; kabo tipas

Spalva

Baltos spalvos; rožinė; mėlyna; žalia

Medžiaga

PP+TPR

Gaminio Dydis

98 x 43 x 365MM

Produkto Svoris

175G

Pakuotės Turinys

Valymo šepetys × 1

Sandėliavimo turėtojas × 1

Lipdukas × 1

Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris tualeto šepetys
Tipas Kita
Funkcija Eco-Friendly
Stilius Ranka
Naudojimas Tualetas

Panašūs produktai