40X100CM Extra Long Vonios Kilimėlis Masažas Saugos Dušas, Vonia Kilimėliai Ne Slydimo PVC Vonios kambario Grindų Kilimėlis Vaikams/Pagyvenę /Išjungta

€16.43

-39%

€26.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios kilimų mat, dušo kilimėlis, kilimų, vonios kambarys, kėdė, skirta pagyvenusių žmonių, dušas, vonia, mat animacinių filmų, stalo plokštė kilimėlis animacinių filmų, dušo kėdė, pink tub, vonios kėdė neįgaliesiems, vonios kilimėlis gumos.

Extra Long Vonios Kilimėlis Masažas 40X100CM Saugos Dušas, Vonia Kilimėliai Ne Slydimo Vonios kambario Grindų Kilimėlis Vaikams/Pagyvenę /Išjungta FUNKCIJA 1.AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - BPA-free, Vonios kilimėlis, pagamintas iš aukštos kokybės, alergenų-nemokamai vinilo.100%netoksiškas plastikiniai. 2.100 cm, ILGIS - Pilno ilgio vonios kilimėlis turi 100cm ilgio, kad tinka dauguma vonia, taip pat gali būti naudojamas ant vonios kambario grindų. 3.KOMFORTAS - Minkšta ir patogi, kaip masažas jūsų kojų.Šis vonios kilimėlis taip pat multi raminantis turas masažo zonas, kurios siūlo atpalaiduojantis, gydomasis poveikis, kad jaučiasi puikiai, o padėti pagerinti apyvartą. 4.ANTI-BAKTERINĖ & MILTLIGĖ-ATSPARUS - 174 drenažo skyles nuolat teka vanduo per vonios kilimėlį.Riboja bakterijų ir muilo indėliai atsispirti ligas sukeliančių mikrobų ir bakterijų iš savo vonios.Norėdami išvengti pelėsių augimui, pašalinti mat nuo vonia po naudojimo ir leiskite jam išdžiūti.Mašina galima skalbti. 5.APSAUGOTI ŠEIMOS SAUGUMAS - NE TEKSTŪRA PAVIRŠIUS.Visų pirma saugumas: geriausias extra-long neslidūs vonia motina - bus jums, jūsų vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems saugus, kai maudyklų ir dušu. 200 galinga siurbimo puodeliai - bus ne slydimo, kai naudojamas netekstūruotieji dušas arba vonia paviršiaus. 39"x16", tinka standartinės vonia, apima visą kubilą aukšte, 33% daugiau aprėpties nei vidutinis kilimėlis, pridėtinės anti-slydimo apsauga nuo slydimo ir kritimo nelaimingų atsitikimų.Tekstūra paviršius - aukščiausios rankena.1 PASTABA.Yra matomas raukšles, iš kur jis buvo perlenkta pakuotės. 2.Ten buvo kvapas, kai pirmą kartą atvėrė paketas, tačiau kvapas nuėjo gana greitai, kaip jis sėdėjo out. 3.Neplaukite šį produktą su kitais drabužius kartu. 4.Dydis: Vieneto Colių; Dydžiai matuojami butas-nustatyti padėtį, rankiniai matavimo turės netikslumų, apie 1 Cm. 5.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto, dėl ekrano spalvos skirtingos.

Prekės Pavadinimas MustHome
Medžiaga PVC
Stilius Modernus
dydis 40cmx100cm)
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Modelio Numeris PVC
Modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Mašina Padarė
Prašymas Vonios kambarys

Panašūs produktai