DOLED 6" Vaizdo Konferencijoje LED Žiedo Šviesos Lempa Nešiojamas Kompiuteris Zoom Susitikimas Webcam Chat Transliacija Internetu Pamokos

€8.06

-48%

€15.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, led panel rgb, tampyti šviesos srautas, šildytuvas už dantų, foto pokalbiai, spalvų led vaizdo šviesos, lempos žiedas, kameros led, rng, žiedas sieniniai šviestuvai.

DOLED 6" Vaizdo Konferencijoje LED Žiedo Šviesos Lempos Nešiojamas Kompiuteris Monitorius Nuotolinio Darbo Zoom Skambutį Susitikimo Webcam Chat Live Transliacijos Nuotolinio Mokymosi Internetinė Pamoka

DOLED nešiojamas vaizdo apšvietimas, ring light kit yra jūsų idealus darbinis apšvietimas priemonę, per nuotolinio darbo.

Naudojant žiedą, šviesos dizainas, šviesa yra netgi daugiau negu kietoji šviesa apšviesti veidą, nėra akinimo, nėra šešėlių, švelni šviesa nėra apakinti.Tai taip pat yra ir mini žiedo šviesa, kuri gali būti plačiai naudojama nuotolinio darbo internete, vaizdo konferencijos, zoom ryšį, savarankiškai transliacijos, transliacija, makiažas, "YouTube", už Tiktok.

6" žiedas šviesos, tinka įvairių elektroninių įtaisų " ekraną.

10 svyruoja tamsos 3 rūšių, spalvų efektą. 3 spalvų temperatūros (balta šviesa/šilta šviesa/natūralios šviesos), kurios yra 3200k-5600k.

Lengvai keisti savo idealus apšvietimas su įjunkite, kad jūsų oda tobulesnis ir labiau tinka jūsų aplinkoje.

3 rūšių vaizdo konferencijoje apšvietimo prieinama.Rungtynės dėl jūsų įvairius elektronikos prietaisus.

Pirmas rūšių žiedas šviesos rinkinys yra tokia: tuščiaviduriai produkto dalį turėtų padengti ne fotoaparatas savo elektroninių prietaisų.Tinka Nešiojamąjį arba planšetinį kompiuterį.

Antrojo tipo vaizdo konferencijos apšvietimo taikoma su 360° reguliuojamas kamuolį galva.Kiekvieną pabaigoje pusėje apkabos, įrengta gumos padas suteikia stabilumo ir apsaugos.Naudojama kompiuteryje.

Trečiasis vaizdo žiedas šviesos gali būti įspausti į jūsų nešiojamas ar planšetinis kompiuteris lengvai.Žiedas šviesos lempos kampas gali būti reguliuojamas tiesiog.Vaizdo konferencijos žiedas šviesos įrašus lengvai į savo kompiuterį ar monitorių.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti jį į kompiuterio USB jungtį iš kompiuterio arba nešiojamojo kompiuterio, ir jis yra pasirengęs eiti.Dydis lempos yra labai lengvas ir nešiojamų, ir ji yra puikus partneris jūsų darbą.

Prekės Pavadinimas DOLED
Led Apvalus Šviesos Spalvos Temperatūra 3200k-5600k
Spalvos temperatūra Bi-color 3200K-5600K
Pakuotė Taip
LED Žiedo Šviesos Lempos Dydis 6"/ 16 cm
Kištuko Standartas ES plug
Žiedas šviesos Naudojimo Nešiojamas Kompiuteris Monitorius, Vaizdo Konferencija, Stalas, Buveinė, Webcam Chat
Žiedas Lempos, Naudojamos už Tiktok, "Youtube", video, Selfie, makiažas
Žiedas Šviesos Kištuko Tipas USB jungtis
Fotografijos Šviesos Žiedas Naudojamas Kompiuteris, nešiojamas kompiuteris, PC, Desktop, tablet
Su Trikojis Stovas nėra įtrauktos
Sertifikavimo CE, FCC
Lempos Naudojimo Naktį Šviesos, vaizdo lemputė, Zoom posėdis, Vaizdo Skambutis
Kilmės KN(Kilmės)
Live strema Žiedas Lempos Apšvietimo Soure LED Apšvietimas

Panašūs produktai