Valymo servetėlės Reikmenys IRobot Braava Jet M6 Robotas Valyti Dulkių siurbliu Valyti Šluoste, IRobot, 12PCS

€17.64

-37%

€28.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rusijos kareivis, iroomba, braava, irobot, braava m6, mėtų švaresnis atsarginės dalys, irobot roomba s9 plus, aš robotas braava jet, mi, irobot roomba.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Plaunamas šlapias mopping padas yra pagamintas iš aukštos kokybės wicking pluoštai, efektyvi valymo ir skyla lipni purvo ir virtuvės tepalai vietoje švarus režimu.Plaunamas sausas valymas trinkelėmis naudoja aukščiausios kokybės mikropluošto užfiksuoti purvo, dulkių ir augintinio plaukų.

Šie patvarūs, multi-naudoti valymo mop pakeitimo pagalvėlės tinka labiausiai kietą grindų paviršių, tokių kaip marmuras, laminatas ir plytelės.Tai nėra subraižyti ar dėmių grindų paviršiaus.

Efektyvumą galima skalbti mopping pagalvėlės lengva įdiegti, daugkartinio naudojimo, patvarus ir skalbti, būgniniai sausas arba linijos sausas, puikiai tinka jūsų kasdien valyti namus/namai/kambarys/virtuvė/biuro grindų valymo.

Medžiaga:pluošto

spalva:pilka

Pakuotės Turinys:

6 x Sausos servetėlės

6 x Drėgnos servetėlės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris už irobot
Vakuuminis Dalis Tipas Mop Šluostės
Tipas Dulkių Siurblių Dalys

Panašūs produktai