1PCS Auto taupantis jack reketas, veržliaraktis Žirkliniai Jack Garažas Padangų Varantys Rankena Rankena, Veržliaraktis taupantis veržliarakčio Phillips raktas

€8.55

-39%

€14.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: die and tap set, nustatyti raktas, c raktas veržliaraktis, reketas, baterija reketas, baterija poveikis raktas, hazet sukimo momento raktas, dviračio įrankių rinkinys, reketas, veržliaraktis, didelis daugiafunkcinis.

Jack taupantis raktas yra naudojami padėti jack.Su šiuo įrankiu, transporto priemonės gali būti lengvai pakeltame.

Pagrindinės Savybės

?ERGONOMIŠKAS DIZAINAS IR DARBO-TAUPYMAS

Lieknas rankena atitinka ergonomiškas dizainas ir sustiprinta reketas vadovas dizainas yra daugiau stiprus ir taupantis.

? PATVARUS & RŪDIMS ATSPARUS

Ilgalaikis ir tvirtas statybos, rūdžių, atsparus vandeniui.Veržliarakčio lazdele yra glaudžiai susijęs su plastikine rankena, kuri yra tvirta ir nėra lengva nukristi.

? AUKŠTOS KIETUMAS IR AUKŠTOS SUKIMO MOMENTAS

Kaltiniai su storo plieno, termiškai apdorotas, kaip visuma, didelis kietumas, didelis sukimo momentas, gera kietumo, tvirtumo ir patvarumo.

? LENGVA NAUDOTI

Saugiai ir taupantis jack rankena su paprasta ir lengva naudoti dizainas.Puikus kelionės naudoti ir avarinis rato / padangos pokyčiai.Jis gali būti naudojamas lengvai vyrams ir moterims.

? NAUDOJIMO SRITIS

Tinka motociklų, šeimos automobilių, VISUREIGIŲ bekelės transporto priemonių ir pan., netinka sunkvežimių ir furgonų.Naudojant Metodus

1. Įdėkite jack dirbti į skylutę rankenos lizdą.

2. Didinti apkrova, naudoti viena ranka laikykite priekinė dalis, tvarkyti ir naudoti kita vertus, savo ruožtu gale ir rankena pagal laikrodžio rodyklę.

3. Sumažinti apkrovą, naudoti viena ranka laikykite priekinė dalis, tvarkyti ir naudoti kita vertus, savo ruožtu gale ir rankeną prieš laikrodžio rodyklę lėtai.Specificati priedus

Produkto Svoris

292G

Gaminio Dydis

(L x W x H)

34 x 10 x 3cm / 13.4 x 3.9 x 1.2 cm

Pakuotės Turinys

Auto Taupantis Jack Reketas, Veržliaraktis × 1

Medžiaga

plieno

Stilius

Cross/Šešiakampis

Taikytinos modeliai

motociklų, šeimos automobilių, VISUREIGIŲ bekelės transporto priemonių ir pan.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ratchet Rankena, Veržliaraktis
Modelio Numeris Auto Taupantis Jack Reketas, Veržliaraktis
Medžiaga Plieno
Prekės Pavadinimas isfriday
Savybės Daugiafunkcinis

Panašūs produktai