Spalva Taro Kortos Už Lemuria Atskleisti Svajonė Interaktyvi Lenta Taro Žaidimai Korteles, Pilna Versija Anglų Kalba Šeimai Šalis Žaidimo Kortelės

€3.48

-47%

€6.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tarot denio de, ŽAIDIMAS, trpg, lenormand, taro mystic pirmadienis, oracl, didelis tarot denio, lauke taro, taro, suaugusiųjų kortų žaidimas.

Kulka Taškų:

1、Geriausias Pasirinkimas: geriausias šeimai šalis žaidimas jums ir jūsų draugams.Žaisti su šeima ir draugais praturtinti turinį šalis.

2、Pilna Versija anglų kalba: Kaip žinote, daugelis taro yra Kinų ir anglų kalba, pas mus yra visiškai anglų kalba, Nuostabi!

3、Pagrindai Draugų Susibūrimo: geriausias pramogų draugai".Kaip dovana draugams, jie taip pat labai patinka.

4、Ryškus Vaizdai: yra puikūs modeliai kiekvienoje kortelėje, ryškus vaizdai padeda suderinti su elementais.

5、Mylintis Gairės: Prisiminti praeitį, ateitį, plėsti savo sąmonę, suvokimą ir žingsnis į pilnatvę.Suleidžiama mylintis gaires.

Aprašymai:

Apie Produktus: Prisiminti praeitį, ateitį, plėsti savo sąmonę, suvokimą ir žingsnis į pilnatvę.Suleidžiama mylintis gaires, praktinės išminties ir šviesus įžvalgą Lemuria, šį unikalų "oracle" denio, yra čia, kad padėtų jums bakstelėkite į galingas ramybės kolektyvinio svajoja per plataus akimis savistaba, simbolika, ir žinių.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 10*7.5*2.5 cm/3.94*2.95*0.98 į

Svoris: apie 130g

Kalba: Lietuvių

Pakavimo Sąrašas:

Kortelių Rinkinys*1

Pastabos:

Nurodymai yra siunčiami PDF.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Kilmės KN(Kilmės)
Kalbos lietuvių
Svoris about 130g
Modelio Numeris Taro Kortų
dydis about 10*7.5*2.5cm

Panašūs produktai