Oda atrodo Realistiškas Penis Minkštas Seksualus Didžiulis Dildo Moterų Masturbator Dvigubo sluoksnio Silikono siurbtukas Vibratorių Moterims Didelis Penis

€6.42

-51%

€13.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: riesige analinis kaištis, didelis juodas dildo, dildo didžiulis, dildos dildo, peni rankovės, didžiulis juodas dildo, dildo realistas, minkštas didžiulis analinis, dideli peni, Strapon.

Aprašymas

Su realiomis proporcijos, siūlanti sklandžiai smailas galva lengva dangos ir velenas su veined išsamiai labiausiai pojūtis įmanoma.Mes dideli gerbėjai SilAgel medžiagos pristatomos į šį žaislą, ji priduria, sklandžiai lankstumo ir tikroviškai jaučiasi, ir tai latekso ir kadmio nemokamai, netoksiškas ir antibakterinių savo saugų malonumą.Siurbtuko apačioje daro šį dildo lengva naudoti visur, kur norite, kad jis, ji gali būti dedama ant daugumos paviršių ir naudoti laisvomis rankomis.

Dydis: L:250 x 40mm S:155x35mm

Diskretiškas laivybos burbulas maišelis pakuotė be mažmeninės prekybos ekranas langelį privatumo apsauga

Vibratorių su stipri siurbimo taurės pagrindas gali būti pritvirtintas prie beveik bet kokio plokščio paviršiaus, skirtas laisvų rankų žaisti.

Tikroviška Dildo yra suformuoti iš realaus penio.Su realiomis veining ir blizgesys,tai didžiulė dildo atrodo ir jaučiasi kaip realus dalykas!

Sekso žaislai atneša jums naują lygį malonumo!Tai dong yra bendable ir lankstus velenas su tikroviška tekstūra ir venų daugiau malonus patirtį.

dydis L*W=20*4.5cm
Spalva Aišku
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga TPR, želė
Modelio Numeris Tikroviškas dildo
Prekės Pavadinimas IXHCRYP
Elemento Tipas Dildos
Ilgis 6inches
Plotis 1.35 inch
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai