Šiaurės Stiliaus 3D Bangų Modelį Kvadrato Formos Puodą, Dembliai, Izoliacinės Kilimėliai Paprastas Stilius Vieta Kilimėlis Padėkliukai

€2.32

-12%

€2.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d modelis, Anet, 3d marškinėliai vyrams, kinija tracksuit, 3d sienos lipdukas, monster hunter palaidinukė, 3d lipdukas, 3D Spausdinimo, 3d alaus, 3d spausdintuvo rinkinys.

Aprašymas:

Medžiaga:PVC

Spalva:Aukso, Sidabro,Juoda, Ruda

Savybės:apsaugos nuo užsiteršimo, Izoliacija

Forma:Kvadratas

Stilius:Šiaurės Stilius

Modelio Tipas:Bangų Modelį

Naudojimas:Vieta Kilimėlis, Padėkliukai, Potholders

Kiekis:1

Dydis :45*30 cm

Savybės:

1. Ryškus ir ne nyksta, didelis atsparumas tempimui, vandens ir naftos atsparumas UV atsparumas senėjimo atsparumas, atsparumas dilimui, atsparumas korozijai, atsparumas cheminėms medžiagoms, ne toksiškumo, lygaus paviršiaus, puikų oro pralaidumą ir ilgą tarnavimo laiką.

3.Į placemat yra natūraliai atsparus karščiui ir ugniai, kad jis yra tiesiog tobulas jūsų virtuvėje.

4.Naudoti ją apsaugoti savo kovos ir lentelę iš karšto puodai, keptuvės, ir virduliai, todėl jūs galite išvengti nudegimų ir ženklai.

5.Natūralios spalvos ir dizainas yra labai kompaktiška ir lengva suderinti su kiekvieno stiliaus.Ar jūsų virtuvė yra kaimiškas, modernus, romantiškas arba derliaus, gamtos spalvos kamštienos trivet bus puikiai sutampa.

Dydžių Lentelė:

Dydis :45*30 cm

Paketą sudaro: 1*Vieta Kilimėlis

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai