Tešla Tešla Suklastoti Virtuvės Komplektas Gėlė Turo Cookie Cutter Nustatyti Cupcake Tortų, Keksiukų, Kriauklių Pelėsių

€0.56

-30%

€0.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ardyti pyragas, alavo keksiukai, keksiukai az, pelėsių pyragas, chebakia pelėsių, duonos įrankis, duona cutter, ananasų pyragas, visos keksiukai, tortų.

Sukurti gražus konditerijos korpusų į minuteswith ši Tešla Tešla Suklastoti Komplektas !Lengvai užsifiksuoja, tešlos dugną ir šonus ir pan neatens tešlą už nepriekaištingą kraštus.

Puikiai tinka visų rūšių pyragus , todėl gražiau tešlos krašto ir nepriekaištingą dizainą .Seamlessoperation apie milžiniškas žemyn pluta tiksliai užpildyti.Sklandžiai, be šerpetų elgtis, kad yra easyto manevrą ir greitai valomas .Tokia nuostabi priemonė, kuri gali būti naudojama visiems namuose, tinka "PASIDARYK pats" pyragaičiai ir profesinės patisserie per daug!

⭐ PABRĖŽIA ⭐

Gražus Konditerijos Kriauklių Minučių – Sukurti sklandžiai, nepriekaištinga konditerijos kriauklių iš karto ir be jokio vargo.

Lengva Naudoti & Patvarus – Nuostabiai padaryta su maisto klasės medžiaga, kuri nebraižo jūsų kepimo skardą ir puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.

Tinka Pradedantiesiems & Specialistų – Puikus naudoti namie ar duonos.Puikus "PASIDARYK pats" pyragus arba profesinės kepinių.

Sklandžiai, be šerpetų Rankena – Lengva manevruoti ir patogi rankena rankenos lengva milžiniškas ir sklandžiai kraštais cutter, kad bus ne pakenkti jūsų rankose.

Puikiai tinka Visų Rūšių Pyragus – Ar jūs padaryti pyragai, tortai, ažūriniai tešlos, keksiukus ir pan., tai yra puiki priemonė, skirta jums.

Vientisas Padas Milžiniškas – sklandaus apie milžiniškas žemyn pluta tiksliai užpildyti. ✨ SPECIFIKACIJOS ✨

Medžiaga: BPA-Free PP Plastiko

Išmatavimai: 9,8 x 4,7 cm / 10 x 3.8 cm ✨ PRODUKTĄ, ĮTRAUKTĄ ✨

1 X Tešla Tešla Apsaugos Rinkinys

Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Konditerijos Pjoviklių
Modelio Numeris EHG205439
Sertifikavimo CIQ
Rinkinio Numeris 2
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai