50pcs Žvejybos Kabliukų Rinkinys Danga Didelės Anglies Nerūdijančio Plieno Spygliuota Mėlyna Žalia Karpių žvejybos Kabliukai Sharped Paplokščias Fishhook 0.3#-5#

€2.99

-34%

€4.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filtras sharp, kablys sienos, žuvų kablys, aukštų kabliukai ruda, karpių žvejybos reikmenys aligner, hirisi karpių žvejybos stendas, fishhook, gamakatsu menkių žvejybos kabliukai, nėrimo rinkinys, karpis žuvies.

50pcs Žvejybos Kabliukų Rinkinys Danga Didelės Anglies Nerūdijančio Plieno Spygliuota Mėlyna Žalia Karpių žvejybos Kabliukai Sharped Paplokščias Fishhook 0.3#-5#

Žvejybos Kabliukų Dydis

Fishhooks Informacijos Ekranas

Paprastas Fotografavimo iki "iPhone"

(50pcs/sandariklio)

1. Mes atsiųsime elementus per 1-3 darbo dienas, kai sistema patvirtina, pirkėjo mokėjimo.

2. Laivybos išlaidos neturi būti jokios vietos importo mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muitus, jei yra.

3. Dėl bet kokios priežasties, mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų po sėkmingai pristatytas.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4. Prekės yra vežamos Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas, Jntprojektai.lt Premium Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir pan., standartinis pristatymas būdų, kaip pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kai kurie kiti veiksniai, tai gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5. Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti laivybos būdų, kuris gali būti sekami.

5. Jei norite gauti elementus, greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greitesnis pristatymas: TNT, EMS, UPS, DHL, "FedEx", DPEX ir kt.Per šiuos būdus, galite gauti prekes per 5-7 darbo dienas.

Ačiū už tai, domina mūsų parduotuvėje, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, mes stengiamės suteikti jums geriausia kokybė, geriausia kaina ir paslaugos.Geriau bendradarbiauti, prašome perskaityti žemiau svarbios pastabos:

1. Prašome suprasti, kad ten mightbe šiek tiek pakeisti spalvą ir dydį tarp realių daiktų ir informaciją, rodomą ekrane.

2. Prašome palikite savo vardą, pavardę ir aiškiai adresas, jei galite pateikti užsakymą.

3. Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti savo daiktus per pristatymo laiką.

4. Prašome kalbėti su mumis, jei yra problema su jūsų daiktai, o ne duoti bet kokį neigiamą komentarą, prieš gaunant mūsų sprendimas.

5. Jei jūs esate laimingas su mūsų produkto ir paslaugos, prašome mums pasiūlyti 5-žvaigždučių įvertinimo ir pasidalinti mūsų parduotuvėje informacija su žmonėmis, kurie jums rūpi.Jūsų teigiamų komentarų ir nuotraukų dalijimosi bus labai dėkingi.

Labai ačiū ir have a great day.

Nuoširdžiausi linkėjimai,

OKUQUBE komanda

dydis 0.3#, 0.5#, 0.8#, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#
Pozicija Ocean Beach Žvejybos
Žvejybos Kabliukų Tipas Spygliuotą, Spalvinga, nerūdijančio, paplokščias kablys įstaiga, Šviesi
Prekės Pavadinimas OKUQUBE
Punktas Fishhooks, Žvejybos kabliukai, fishhook, Žvejybos Kablys
Kilmės KN(Kilmės)
Didmenininkas Geriau kaina yra prieinama didelis kiekis
Medžiaga Didelis Anglies Plieno
Dropshipping Parama
Modelio Numeris OKF-FH-014
Fishhooks Medžiaga Didelis anglies plieno
Su Valdovas, ar Ne No
Formos Fishhooks
Tipas Spygliuota Kablys
Žvejybos kablys pakavimo 50pcs/box
Žuvų kablys spalva Mėlyna, Žalia

Panašūs produktai