Poliesteris Siuvinėjimo Mašina Ritę Siūlų tvarkos taisyklių 75d/2 Gijų Brolis Janome, 4000M,Baltas Juodas Prewound Ritę Siūlų 4PCS

€13.59

-5%

€14.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio sriegis, kryželiu sriegis, durkopp siuvimo mašinų dalys, cuellos bordados, siūti sriegis, brolis pramonės siuvinėjimo mašina, siuvimo sriegiu, snoopy siuvinėjimo kortelės, looper overlock, kryželiu rinkinys mergaitė.

Amo Hilos aukščiausios Kokybės Poliesterio Mašina Siuvinėjimo Siūlų Ritė Fliament tvarkos taisyklių 75d/2 4000M kaip Siuvinėjimo Underthread

60WT Poliesteris Siuvinėjimo Siūlų Ritė

75 D/2(Tex18 , 6 0 Svoris, Bilieto Nr. 60) "PASIDARYK pats" Prewound Ritę Siūlų ir bauda siuvinėjimas Kiekvienas punktas apima 4 slankiojantys 4 000 metrų (4400 m) F arba Juodos ir Baltos spalvos rinkinys, 2 ritės kiekvieną spalvą, Jei jums reikia kitos spalvos, prašome pasirinkti juos iš spalvų kortelės apačioje šio puslapio.Mišrios Spalvos tvarka priimtina, pačią kainą, kaip Juoda ir Balta Nustatyti.

Spalva Kortelė

Prašome suteikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimus, jei siūlai patenkinti jus, ir pasidalinti ja su savo draugais.Jei bet kokia bėda atsitiko, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

*************** Dėkojame, kad lankotės! ***************

Medžiaga 100% Poliesteris
Svoris (g/ball) 96Grams
Yarn Type Kaitinamosios
Siūlų Skaičius Tvarkos taisyklių 75d/2
Funkcija Dilimui Atsparus, Cheminis Atsparus, Eco-Friendly, Labai Atsparių Tempimui
Technics Mercerized
Rinkinys Tipas Taip
Modelis Dažyti
Tipas Didmeninės No
Naudoti Siuvimo, Siuvinėjimo
Prekės Pavadinimas XIANGYUANWU PARDUOTUVĖ-ZBYXZ
Modelio Numeris TH-048

Panašūs produktai