Elektros Šepečiu Galvos Mopping Mašina Xiaomi Svajonė V8 V9 V9B V10 V11 Dulkių siurblių Dalys

€36.65

-40%

€61.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dreame v9 accesories, svajonė v9 xiaomi, dreame vacum xr, xiaomi viomi dreame, mini cof išlyginimo mašinos, hepa filtras jimmy jv51, dream catcher, jiake v10 baterija, švaresnis dulkių, tineco grindų.

Elektros Šepečiu Galvos Mopping Mašina Xiaomi Svajonė V8 V9 V9B V10 V11 Dulkių siurblių Dalys

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% brand new ir aukštos kokybės.Produkto Aprašymas: 1:Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti. 2:Daugiafunkcinis dizainas, sausu mop, wet mop, vaškavimas, siurbimas keturi viename, universali mašina, spręsti įvairias valymo problemas vienu metu. 3:Priimti bauda minkštas pluošto mop veiksmingai valyti dauguma vandens dėmes ant žemės.Po išardymo, kad mop galima plauti ir naudoti pakartotinai. 4:Galingas variklis ratai daro namų valymo labiau taupant laiką ir taupantis, tinka įvairių grindų pavyzdžiui, keraminės plytelės, marmuras ir medinės grindys.Įmontuoti: Už Xiaomi Svajonė V8 V9 V9B V10 V11 Pakuotės Turinys: 1x mop galva 6x pakeitimo mops Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.Be to, teptuku video yra tik šiek tiek skiriasi nuo sąsaja ir funkcijos yra tos pačios.Be to, teptuku video yra tik šiek tiek skiriasi nuo sąsaja ir funkcijos yra tos pačios.

Dėmesio:pasikeitus adatų žingsnis į kai kurių partijų dreame, adatos pikis nesutampa.Taigi, prieš perkant, prašome patvirtinti, ar vidinis skersmuo savo mašina pin yra 5.8 mm arba 9 mm.Prašome pirkti pagal vidinis skersmuo pin, ačiū.

Atstumo matavimo metodas V9 ir V11 lizdas

Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai, Filtrai
Pakuotės Turinys 1x Teptuku Galvos ir 6x Mop medžiaga
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
dydis 28.5x33.7x10cm
Modelio Numeris Xiaomi Svajonė V8/V9/V9B/V10/V11, Dulkių Siurblių Dalys
Spalva balta
Paslauga Paramos Dropshipping

Panašūs produktai