Kūrybos Bagažo pieštuko atveju mokyklos raštinės reikmenys Saugojimo krepšys Mielas vientisos spalvos Pen mielas rašiklio laikiklis dovanos vaikui pen krepšys

€6.05

-30%

€8.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju pieštuku mokykla, flower sequin, kūdikių vata, nagų lako raudona, girs pieštuko atveju, peint pieštuko atveju, pieštuko atveju, san, dantų pen, midori, aišku, pieštukų dėklas.

Dėmesio

1.Jei logistikos metodas jums pasirinkti yra ekonomiškas.Ją palaiko tik siunčiančiosios šalies stebėjimo informaciją.Ji negali užklausą ir sekti informaciją po atvykimo į paskirties šalį.Todėl, logistikos informacija bus atnaujinama realiu laiku, bet paketą vis dar yra kelyje.Atsiprašome, prašome suprasti specifika tarptautinė logistika ir transportas.Mūsų prekės yra pagal apsaugoti 60 dienų.Jei negavote pakuotėje 60 dienų, galite pateikti ginčą apie prekes, ne gavo, o mes jums kompensuoti. 2.Prašome leisti 2-4cm skirtumai dėl rankinis matavimas.Ir įsitikinkite, kad produkto dydis atitinka jūsų reikalavimus.Ačiū! 3.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo žemiau vaizdai.Dėkojame už jūsų supratimą. 4. Jei kyla kokių nors problemų dėl gauto produkto, prašome susisiekti laiko.Pardavėjas tikrai suteiks jums patenkinamas rezultatas po derybų.Prašome negalima tiesiogiai suteikti pardavėjas blogas peržiūros.Jūsų įvertinimas yra labai svarbus pardavėjas.

Prekės Informacija

Mielas pieštuko atveju Savybės: keičiamo dydžio Dydis: 18.5*8.5*6.5 cm Medžiaga: PU+ velvetas Modelis: (Balta dalis)gali padaryti grafiti patys Spalva: vientisa spalva (žalia/geltona/rožinė/violetinė/sidabrinė)

Naujovė No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PU+ velvetas
Tipas Pieštuku Krepšys
Amžius >3 METŲ
Savybės Keičiamo dydžio
dydis 18.5*8.5*6.5 cm
Naudoti Mokyklos & Biurai
Spalva Vientisos Spalvos
Modelis gali padaryti grafiti sau

Panašūs produktai