Šuo Baseinas, Sulankstomas Šuo Baseinas Pet Vonia, Maudymosi Vonia, Vonia Pet Baseinas Išardomi Maudymosi Baseinas Šunims, Katėms Vaikai

€17.09

-44%

€30.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šunys baseinas, lovos šuo, samovar, ryšiai augintiniai, pet dušo, nešiojamas sulankstoma plastikinė vonia, visuomenės šuo baseinas, katė baseinas, šuo vonia vamzdis, šuo plaukti liemenė.

Sulankstomas Šuo Baseinas Pet Baseinas, Vonia, Maudymosi Baseinas PVC Švaresnis Vonia Šunų, Kačių

Aprašymas:

LENGVA NAUDOTI: Ne oro infliacija reikia!!!Įsteigti ne kartą.Išleidimo angos apačioje/pusėje, lengvai drenažo, kai jo nenaudojate.

SULANKSTOMAS ir NEŠIOJAMIEJI: Lengva užpildyti ir sulenkite būti pateikti nuo mažoje erdvėje, jūs galite jį nešiotis, lauko kempingas.

PATVARI MEDŽIAGA: Pagaminti iš itin kietas PVC.Storesnis atsparus slydimui medžiagos apačioje, kad baseinas bus ne rip ar punkcija lengvai.Su lygaus paviršiaus, lengva valyti po naudojimo.

NE TIK PET: Padaryti šuns dienas vasaros cool!Taip pat tarnauja kaip šuo vonia, žuvų tvenkinys, vaikai kamuolys tiek ir dar daugiau!

Savybės:

Padėti, kad šuns dienas vasaros atvėsti ir įdomus jūsų augintiniui;

Sulankstomas pet baseinas, papildykite ją naudoti, ir sulenkite būti pateikti nuo mažoje erdvėje;

Tvirtos PVC composite audinys medžiaga, netoksiška ir saugus naudoti;

Lygaus paviršiaus, lengva valyti po lauko naudojimui;

Lengvai ir greitai nustatyti, baseinas arba imtis jį žemyn;

Ne infliacija reikia!!!lengva sifonas su drenažo skyles apačioje)/šoninis;

Patvarus apačioje užtikrina baseinas bus ne rip ar punkcija lengvai, kai jūsų augintinė yra mėgautis baseinu;

Ne tik pet baseinas, bet taip pat vaikų baseinas, šuo vonia, žuvų tvenkinys.

Pakuotė:

1x baseinas TEGUL AUGINTINIAI ĮVEIKTI KARŠČIO!

Ar jūsų augintiniams patinka ne?

Mes norime, kad tie, karštomis vasaros dienomis daugiau malonus jums, jūsų kailiniai vaikams !Skirtingai nuo standartinių, plastiko, off-the-shelf vaikų baseinas, visą Leteną Baseinas yra pagamintas ir šunų, yra pastatytas paskutinis.Ramybę žinant, kad baseinas laimėjo ' t nuotėkio arba ašarų , o jūs žiūrėti savo kailio vaikams paleisti, šokinėti ir plaukti aplink savo naują žaidimų aikštelė .

jis baseinas yra pakankamai giliai, jūsų šuo gauti visiškai mirkyti ir atvėsti arba sėdint, stovint, arba plaukimas!Tai įdomus ir vėsioje tiek kūdikiai, maži vaikai, ir gyvūnai .Šis sulankstomas baseinas neturi vargo pripučiamos , gali būti naudojamas vonioje, plaukioti ar taškytis .Jis netgi gali būti naudojama kaip nešiojama playpen ar kamuolys duobę vaikams žaisti, tiek viduje, tiek lauke!

Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 Šuo Baseinas
Medžiaga P
Feature4 Pet Plaukimo Vonia
Feature3 Pet Vonia
Tipas Šunys
Feature6 Dropshipping
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Feature5 Sulankstomas Šuo Baseinas
Feature1 Šuo Baseinas

Panašūs produktai