10 Vnt Kepimo Dėžutė Balto Popieriaus Macaron Langelis Mažas Sausainių Tortas Desertas Šalis, Dovanų Pakavimo Dėžutės, su aiškiu Langas Didelis Dydis

€9.15

-52%

€19.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: blue cookies gift box, coop pyragai, dovanų dėžutėje, cuttle dovanų dėžutėje, vyšnių slapukus, dovanų dėžutėje, mažas slapukas dovanų dėžutės, avilys dovanų dėžutėje, stačiakampis slapukus dėžutę, valgomieji slapukus dėžutę, slapukus lauke doorgift, dovanų dėžutė slapukus.

Aprašymas

Tai macaron langelis gali turėti 10 macaron.Pakankamai didelis, kad turėti tiek namų ir parduotuvėje nusipirko macarons.Taip pat tinka desertas, keksiukai, sausainiai ir saldainiai, taip ilgai, kaip dydis tinka.Puikus pakuotės klasikinis prancūzų delikatesas.Pagaminta iš saugaus ir hardy popieriaus, medžiagos, lengvai deformuojasi.

Savybės

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje.

- Medžiaga: Popierius.

- Vidaus Dydis: Apytiksl. 14.5x5.5x5cm.

- Pagaminti iš popieriaus, medžiagos, patvarus ir saugus naudoti.

- Skaidri lango dizainą, jis leidžia visiems sugavimo a žvilgsnis jūsų skanus macarons.

- Gali geriau atskiria vieną macaron iš kitos, kad viskas būtų tvarkinga.Neleiskite, kad jūsų macarons iš vis squished kartu.

- Užtikrinkite, kad jūsų skanų subtilus gydo saugų transporto ir apsaugoti juos su šios dėžutės.

- Paprasta deisgn ir baudos kūrinys.Puikiai tinka vestuvių, baby shower, atostogų šalis arba bet kokia šventė.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

10 x Macaron Dėžutę

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai